“Η παρέλαση των Ονείρων”: Μια διαφορετική αποκριάτικη παρέλαση

Οι φετινές απόκριες θα είναι πολύ διαφορετικές από κάθε άλλη χρονιά. Κι ειδικά για μία πόλη σαν την Πάτρα, που το καρναβάλι είναι η ψυχή της. Παρόλα αυτά, η ομάδα “Του χρόνου Μπούλες” δεν το βάζει κάτω.
Δημιούργησε μια παρέλαση που δεν είναι ούτε υπεράριθμη και δεν κινδυνεύει από τον κορονοϊό. Την «Παρέλαση των ονείρων».  Η διαφορετική αυτή παρέλαση γίνεται σε συνεργασία με την εφημερίδα «Πελοπόννησος» και ξεκίνησε πριν από περίπου τρεις εβδομάδες.
Μια παρέλαση που δεν χρειάζεται άδεια για να «βγει», μια covid free έκθεση, της οποίας οι συμμετέχοντες έχουν μία… ιδιομορφία. Το ύψος τους είναι μόλις 35 εκατοστά και αυτό γιατί πρόκειται για ξύλινα ανθρωπάκια, τα οποία οι καρναβαλιστές κλήθηκαν να τα ντύσουν όπως ήθελαν, με μοναδικό περιορισμό την φαντασία τους.
Τα ξύλινα κουκλάκια, όπως τα έχουν μεταμορφώσει οι καρναβαλιστές, θα εκτεθούν σε βιτρίνα  κεντρικού καταστήματος της Πάτρας που θα φιλοξενήσει την covid free «Παρέλαση των ονείρων».
Και όπως σημειώνει η ομάδα «του χρόνου μπούλες»: «Ας ταξιδέψουμε στα όνειρα του Καρναβαλιού, μόνο για φέτος, του χρόνου μπούλες! Ας μην αφήσουμε το Καρναβάλι της Ελλάδας χωρίς παρέλαση, ακόμα κι αν είναι μόνο στα όνειρα μας…».

Διαβάστε ακόμη

Μαθαίνοντας τα παιδιά να διαχειρίζονται την απογοήτευση
Τί μαθαίνουν τα παιδιά από μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις
Πώς η Google έσωσε ζωές στους σεισμούς της Βενεζουέλας
Πανελλαδικές: Η ψυχολογία μετά από έναν χαμηλό βαθμό
Έκτακτο Επίδομα Παιδιού: Πληρωμές έως 30 Ιουνίου
Τέλος τα ηλεκτρικά πατίνια για τους κάτω των 17

Δείτε ακόμη

Αστρορομποτική στο Αστεροσκοπείο Πεντέλης
«Πολυάννα, το παιχνίδι της χαράς» από την Κάρμεν Ρουγγέρη
Το Summer BOOM Village Family Festival επιστρέφει
Καλοκαιρινές δράσεις στον Εθνικό Κήπο
Νέα εργαστήρια για παιδιά στο ΚΠΙΣΝ με θέμα την μεταξοτυπία
Εκπαιδευτικά εργαστήρια animation στο ΚΠΙΣΝ
Share This Post