Αλλάζει το σκηνικό του καιρού

vroxi

Αλλάζει το σκηνικό του καιρού, και μάλιστα απότομα, από την Κυριακή 12 Ιανουαρίου, σύμφωνα με τον διευθυντή της ΕΜΥ, Θοδωρή Κολυδά.

Σύμφωνα με ανάρτηση του ο διευθυντής της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας, Θοδωρής Κολυδάς προειδοποιεί για απότομη αλλαγή από την Κυριακή  12 Ιανουαρίου καθώς αναμένεται πτώση της θερμοκρασίας, βροχές, αλλά και χιόνια σε αρκετές περιοχές.

Αναλυτικά ο διευθυντής της ΕΜΥ αναφέρει:

«Ήπιος καιρός έως το Σάββατο, ενώ στο τέλος της εβδομάδος και συγκεκριμένα την Κυριακή και την ερχόμενη Δευτέρα θα έχουμε αλλαγή του καιρού με πτώση της θερμοκρασίας , πολλές βροχές, αλλά και χιόνια στα κεντρικά και βόρεια ορεινά. Ενδεικτικά η θερμοκρασία από τους 16 με 17 βαθμούς στην Αθήνα , φαίνεται να πέφτει στους 10 με 11 βαθμούς Κελσίου με πολύ ενισχυμένους βοριάδες».

Διαβάστε ακόμη

Οι έφηβοι είναι πολύ θυμωμένοι
“Yu-Gi-Oh!:Η Σκοτεινή Πλευρά των Διαστάσεων” η νέα παιδική ταινία
Ωνάσεια σχολεία: Ο αριθμός εισακτέων ανά σχολείο
Μαθητής αυτοκτόνησε επειδή τον είχαν απομονώσει οι φίλοι του
Οι κίνδυνοι πίσω από τα “αθώα” emoji
Συνελήφθησαν οι παππούδες του μικρού Εμίλ για τον θάνατο του

Δείτε ακόμη

Διαγενεακό εργαστήριο μουσικής και αφήγησης στο Ίδρυμα Β&Ε Γουλανδρή
Μια μοναδική έκθεση για το Σκάκι
“Κορίτσια που άλλαξαν τον κόσμο” στην Εθνική Βιβλιοθήκη
Summer Camp στο LAF LAB
Το Athens Bike Festival έρχεται
Μουσείο Ηρακλειδών: STEM & ARCH Summer Camp
Share This Post