Ζωγράφου: 5χρονος δέχτηκε σεξουαλική επίθεση από 21χρονο στα ντους κολυμβητηρίου

‘Ανδρας 21 έτους επιτέθηκε σεξουαλικά σε 5χρονο αγόρι την ώρα που έκανε ντους στο κολυμβητήριο Ζωγράφου.

Ο 21χρονος μπήκε στα αποδυτήρια την ώρα που το αγόρι έκανε μπάνιο και τον θώπευσε στα γεννητικά όργανα. Το επανέλαβε μάλιστα δύο φορές, με αποτέλεσμα να συλληφθεί μετά από καταγγελία του πατέρα του 5χρονου, ο οποίος βρισκόταν στο χώρο.

Το συμβάν

Το παιδί, βρισκόταν στο ντους του κολυμβητηρίου κι έκανε μπάνιο με τον πατέρα του να περιμένει από έξω. Ξαφνικά, τον πλησιάζει ο 21χρονος και αρχίζει να τον θωπεύει στα γεννητικά όργανα. Το παιδί βγήκε αμέσως έξω χωρις όμως να πει τι έχει συμβεί. Ξαναμπαίνει μέσα και συνεχίζει το μπάνιο του όταν ο 21χρονος εμφανίζεται και πάλι μπροστά του και αρχίζει για δεύτερη φορά να του αγγίζει τα γεννητικά όργανα. Το παιδί, αντέδρασε με αποτέλεσμα ο δράστης να το βάλει στα πόδια.

 

 

Ο πατέρας του μικρού κατάλαβε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά, μίλησε με το γιο του και όταν το παιδί του είπε τα πάντα, κάλεσε την αστυνομία. Ο δράστης, βρισκόταν στο χώρο, ευτυχώς δεν είχε προλάβει να φύγει από το κολυμβητήριο και αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης του πέρασαν χειροπέδες και τον οδήγησαν στο Τμήμα Ζωγράφου. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Διαβάστε ακόμη

Να πλένουμε τα αυγά πριν τα βάλουμε στο ψυγείο;
Πέντε ταινίες με ελεύθερη είσοδο για μικρούς και μεγάλους
Η ΕΛ.ΑΣ προειδοποιεί για νέα τηλεφωνική απάτη
Έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ για τον καύσωνα
Ελληνική Πνευμονολογική Εταιρεία: Οδηγίες προστασίας από τον καύσωνα
Σαλμονέλα: Το λάθος στη συντήρηση του κοτόπουλου και οδηγίες του ΕΟΔΥ

Δείτε ακόμη

Full Moon Sleepover στο Πάρκο Νιάρχος
Η «μωβ» παιδική χαρά
Η “Οδύσσεια” του Ηλία Καρελλά ζωντανεύει στο Θέατρο Κάππα
Αστρορομποτική στο Αστεροσκοπείο Πεντέλης
«Πολυάννα, το παιχνίδι της χαράς» από την Κάρμεν Ρουγγέρη
Το Summer BOOM Village Family Festival επιστρέφει
Share This Post