Τραγωδία με τον θάνατο 2,5 μηνών βρέφους

moro

Ανείπωτη τραγωδία σημειώθηκε στον Αποκόρωνα με τον θάνατο 2,5 μηνών βρέφους, με τις Αρχές να προχωρούν στην σύλληψη και των δύο γονέων.

Ωστόσο σοκ προκαλούν τα νεότερα στοιχεία σχετικά με τον θάνατο ενός βρέφους 2,5 μηνών, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, οι γονείς του – ένα ζευγάρι Φινλανδών – φέρονται να προκάλεσαν τον θάνατο του παιδιού κατά λάθος, καθώς το πλάκωσαν ενώ κοιμόταν.

Συγκεκριμένα, το ζευγάρι είχε παραβρεθεί σε γάμο το βράδυ του Σαββάτου και έβαλαν το μωρό να κοιμηθεί ανάμεσά τους, με αποτέλεσμα να το πλάκωσαν κατά λάθος. Αναφέρεται ότι και οι δύο είχαν καταναλώσει αλκοόλ.

Κατά την ιατροδικαστική εξέταση διαπιστώθηκε ότι ο θάνατος οφείλεται σε ασφυξία, χωρίς όμως να προκύπτει κάποια εγκληματική ενέργεια.

Οι γονείς οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα και αφέθηκαν ελεύθεροι το πρωί της Κυριακής, ενώ σε βάρος τους έχει σχηματιστεί δικογραφία.

Διαβάστε ακόμη

Πώς επηρεάζει ένα διαζύγιο την ανάπτυξη των παιδιών
Ιδιωτικό σχολείο της Αττικής απέκλεισε 5χρονο μαθητή με διαβήτη
Δύο παιδικές ταινίες στις μεγάλες οθόνες
Ποδηλατοβόλτες χωρίς εμπόδια
Κορονοϊός: Διπλασιάζεται ο κίνδυνος Long COVID στα παιδιά
ΕΜΥ: Έκτακτο Δελτίο Καιρού για καταιγίδες και χαλάζι

Δείτε ακόμη

Galtuk – Η Χώρα των Ονείρων στο Θέατρο Παλλάς
“Ο Γύρος του Κόσμου σε 80 Ημέρες” στο Θέατρο Χορν
Μουσικοχορευτική παράσταση στο Μουσείο Μαρία Κάλλας
“Μικρές εφευρέσεις”: Εργαστήριο για παιδιά στο Β&Ε Γουλανδρή
“Η Τοσοδούλα” από το Μπαλέτο της Εθνικής Όπερας Οδησσού στο Μέγαρο
“Ο Κουρέας της Σεβίλλης” στο Θέατρο Πορεία
Share This Post