Θύμα ξυλοδαρμού έπεσε η Ειρήνη Μουρτζούκου

Θύμα ξυλοδαρμού έπεσε την περασμένη εβδομάδα η Ειρήνη Μουρτζούκου το βράδυ της Παρασκευής στο κέντρο της Αθήνας.

Όπως είπε η Ειρήνη Μουρτζούκου στο OPEN, το όνομα της οποίας εμπλέκεται στην υπόθεση των πέντε παιδιών που έχασαν τη ζωή τους στην Αμαλιάδα, «ήταν τέσσερα άτομα, άκουσα να μου φωνάζουν “να η φόνισσα”. Δεν φταίει ο κόσμος, φταίνε αυτά που βγαίνουν και λένε. Έφαγα κάτι κλωτσιές. Γιατί να το πάθω; Μετά κλείστηκα στο σπίτι μου».

Στην ερώτηση γιατί έπεσε θύμα ξυλοδαρμού, η 24χρονη είπε «όταν βγαίνουν όλοι και λένε πράγματα, λογικό δεν είναι; Στις εκπομπές έχουν πέσει πολλοί πάνω μου. Βγαίνω να τους πω δύο πράγματα και μετά με κατηγορούν».

Στην παρατήρηση, δε, ότι οι αντιφάσεις, τις οποίες έχει και η ίδια παραδεχθεί, μπορεί να πυροδοτούν τέτοιες αντιδράσεις, η Ειρήνη Μουρτζούκου απάντησε «και τι να κάνω, να αφήσω να λέγονται αυτά;».

STEM Education STEM και Εκπαιδευτική Ρομποτική

«Δεν ξαναβγαίνω από το σπίτι μου, κάποια στιγμή θα με στείλει κάποιος στο νοσοκομείο μια και καλή» κατέληξε η Ειρήνη Μουρτζούκου.

Η δικηγόρος μίλησε στην εκπομπή για τις συμβουλές που έδωσε στην Ειρήνη για το ξυλοδαρμό στην Ομόνοια και καταδίκασε το συμβάν. Για ακόμη μια φορά η ίδια παρότρυνε την πελάτισσά της να μην τοποθετείται δημοσίως σε όσα της προσάπτουν.

Διαβάστε ακόμη

13χρονος έχασε την ζωή του σε τροχαίο με πατίνι
“Τρίχες Κατσαρές”: Η νέα παιδική ταινία
Πρωτομαγιά: Ποιοι απεργούν
Όρια στην εφηβεία: Προστασία ή περιορισμός;
Κοινωνικός Τουρισμός: Νέα παράταση λόγω αυξημένης ζήτησης
Ανήλικο παιδί πετούσε αντικείμενα από μπαλκόνι διαμερίσματος

Δείτε ακόμη

“Μάμα Μία!” Εκπαιδευτικό πρόγραμμα στην Εθνική Πινακοθήκη
Ένας νέος σύγχρονος αθλητικός χώρος
Summer camp στις Νηρηίδες 2026
Πρωτομαγιά στο ΚΠΙΣΝ: Δραστηριότητες για όλη την οικογένεια
Doukas Summer Camp 2026
Πασχαλινές δράσεις στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο
Share This Post