Θεσσαλονίκη: Γρονθοκόπησε τη σύζυγό του επειδή μάλωσε την 8χρονη κόρη τους

Ένα αδιανόητο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας, σημειώθηκε στην Θεσσαλονίκη όταν ένα 51χρονος άντρας επιτέθηκε και γρονθοκόπησε την σύζυγό του, μέσα στο σπίτι τους, επειδή μάλωσε την 8χρονη κόρη τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες το περιστατικό συνέβη την περασμένη Τετάρτη στο σπίτι που μένει το ζευγάρι με τα τρία τους παιδιά ηλικίας 17, 13 και 8 ετών. Ο 51χρονος άντρας εκνευρίστηκε όταν άκουσε την σύζυγό του να μαλώνει την 8χρονη κόρη τους, με αποτέλεσμα να επιτεθεί βίαια στην σύζυγό του, ενώ δεν δίστασε να την πιάσει από τον λαιμό απειλώντας την πως θα τη σκοτώσει.

Ωστόσο οι δύο γιοί του ζευγαριού μπήκαν μπροστά για να προστατεύσουν τη μητέρα τους, αλλά μη μπορώντας να την βοηθήσουν κάλεσαν άμεσα την αστυνομία, με αποτέλεσμα ο σύζυγος να βρεθεί αντιμέτωπος με την κατηγορία της ενδοοικογενειακής βίας.

Περιγράφοντας όσα έγιναν το απόγευμα της 10ης Μαΐου, η 40χρονη κατέθεσε στο δικαστήριο πως γύρισε κουρασμένη από την εργασία της και ζήτησε από τα τρία της παιδιά να βοηθήσουν με τις δουλειές του σπιτιού και να συμμαζέψουν τα πράγματά τους, όταν ο σύζυγός της βγήκε από το δωμάτιο και της επιτέθηκε.

Η γυναίκα εξήγησε στο δικαστήριο πως δεν ήταν η πρώτη φορά που ανεχόταν την βίαιη συμπεριφορά του συζύγου της, και πως δεν γνώριζε τους νόμους και τα δικαιώματά της και φοβόταν να ζητήσει βοήθεια από τις Αρχές.

Στην απολογία του ο 51χρονος αρνήθηκε τις κατηγορίες και ισχυρίστηκε ότι εκνευρίστηκε όταν η σύζυγός του μάλωσε την κόρη τους, επειδή της έχει ιδιαίτερη αδυναμία, χωρίς όμως να πείσει το δικαστήριο.

Διαβάστε ακόμη

Γονείς καβγάδισαν μπροστά στα παιδιά τους έξω από σχολείο
Δήμος Αθηναίων: Κλείνουν προσωρινά 12 παιδικές χαρές
Δημοτικά σχολεία: Πόσες μέρες μαθημάτων απομένουν
Mαθητής υπέστη ηλεκτροπληξία όταν ακούμπησε γυμνό καλώδιο
Λάρισα: Με βίασε όταν ήμουν 11 ετών στην καρότσα του αγροτικού
Δήμος Αθηναίων: Δημιουργία μνημείου για τα θύματα στα Τέμπη

Δείτε ακόμη

Neue Schule Athen
Πέφτει η νύχτα στο Παλέρμο στο Ίδρυμα Ευγενίδου
Athens Bike Festival
Νέα μόνιμη έκθεση στο Μουσείο Μπενάκη με ελεύθερη είσοδο
Athens Science Festival στην Τεχνόπολη
Συναυλία με παιδικά τραγούδια στον Σταυρό του Νότου
Share This Post