Συνελήφθη ο αρχαιοφύλακας για σεξουαλική παρενόχληση παιδιών στη Νίσυρο

handcuffs

Συνελήφθη ο 62χρονος αρχαιοφύλακας στη Νίσυρο που κατηγορείται για βιασμούς, σεξουαλικές παρενοχλήσεις πορνογραφία σε βάρος παιδιών.

Ο δράστης συνελήφθη λίγο αφότου παραδόθηκε στην Αστυνομική Διεύθυνση Ηρακλείου Κρήτης καθώς είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης σε βάρος του.

Ειδικότερα, από την Εισαγγελία Κω ασκήθηκε στον 62χρονο ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας, αποπλάνηση παιδιών, απόπειρα βιασμού, πορνογραφία ανηλίκων και για αγορά-κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Υπενθυμίζεται, ότι η υπόθεση ήρθε στη δημοσιότητα μετά από καταγγελία πατέρα ενός 12χρονου αγοριού στις 15 Απριλίου, ο οποίος μάλιστα κινδυνεύει να απελαθεί, όπως ο ίδιος υποστηρίζει, με το πρόσχημα ότι δεν έχει τα απαιτούμενα έγγραφα.

Στη συνέχεια ακολούθησαν και άλλες καταγγελίες γονέων για σεξουαλική παρενόχληση η κακοποίηση ανήλικων 10-15 χρονών, οι οποίες μέχρι στιγμής ανέρχονται σε 12, σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ Ν. Αιγαίου ενώ για την υπόθεση καταθέτουν στην Αστυνομία τα ανήλικα θύματα.

Σημειώνεται πως ο 62χρονος, ζει μόνος του στο νησί τα τελευταία 12 χρόνια, ενώ η οικογένειά του, η σύζυγος και η κόρη του, διαμένουν στην Αθήνα.

 

Διαβάστε ακόμη

Βραυρώνα: Δίωξη για ανθρωποκτονία στους γονείς του νεκρού βρέφους
Σημαντική άυξηση των θέσεων σε Πρότυπα-Πειραματικά σχολεία
Βραυρώνα: Ο πατέρας πέταξε το βρέφος στα σκουπίδια
Παιδικοί Σταθμοί: Ξεκίνησαν οι εγγραφές με voucher
Βραυρώνα: Νεογέννητο βρέφος βρέθηκε νεκρό σε σκουπίδια
Ένα 13χρονο κορίτσι ήθελε να αυτοκτονήσει επειδή την χτυπούσε ο πατέρας της

Δείτε ακόμη

Ένα μυστήριο … ζητά τη λύση του στο Μουσείο Ακρόπολης
Παιδικές χαρές στο ΚΠΙΣΝ
Το Summer Camp του STEM Education
“Μάνα, Μητέρα, Μαμά Τότε και Σήμερα” στην Εθνική Πινακοθήκη
Leirion Summer Camp
Μουσείο Κοτσανά Summer Camp 2024
Share This Post