Σταύρος Ξαρχάκος: Συναντάει πλανόδιο μουσικό και τον αγκαλιάζει

Ένα συγκινητικό περιστατικό απαθανατίστηκε το βράδυ της Δευτέρας, όταν ο Σταύρος Ξαρχάκος συναντάει πλανόδιο μουσικό και τον αγκαλιάζει.

Συγκεκριμένα μετά τη συναυλία του Σταύρου Ξαρχάκου στο Μουσείο της Ακρόπολης το βράδυ της Δευτέρας 11 Νοεμβρίου, ο συνθέτης συνάντησε έναν πλανόδιο μουσικό ο οποίος έπαιζε με κιθάρα το «Ήτανε μια φορά». Ο Σταύρος Ξαρχάκος συγκινημένος τον πλησίασε και του έκανε μια θερμή αγκαλιά.

STEM Education STEM και Εκπαιδευτική Ρομποτική

Το περιστατικό απαθανάτισε και μοιράστηκε στα κοινωνικά δίκτυα ο ραδιοφωνικός παραγωγός Ξενοφών Ραράκος, ο οποίος έγραψε:

«ΑΠΙΘΑΝΗ ΣΥΜΠΤΩΣΗ ! Το βράδυ της Δευτέρας 11/11/24 ο Σταύρος Ξαρχάκος έδωσε μια ακόμη υπέροχη συναυλία στο Μουσείο της Ακρόπολης με την Ελεωνόρα Ζουγανέλη και την Ηρώ Σαΐα. Μετά τη συναυλία και ένα ποτό στο κέντρο της Αθήνας επιστροφή στο σπίτι. Περιμένοντας το φανάρι στη διάβαση Πανεπιστημίου και Βουκουρεστίου, ακουγόταν από απέναντι το τραγούδι που έκλεισε την παράσταση. Ένας πλανόδιος μουσικός με την κιθάρα του λίγο πριν τα μεσάνυχτα, έπαιζε και τραγουδούσε το “Ήτανε μια φορά”! Δείτε αυτό το απροσδόκητο στιγμιότυπο, όπως ακριβώς συνέβη και την συνάντηση του συνθέτη με τον μουσικό. Μια ωραία έκπληξη και μεγάλη συγκίνηση για τον Μαέστρο που τη μοιραστήκαμε μαζί του. Μικρές ευτυχίες της ζωής!».

 

Διαβάστε ακόμη

Πανσέληνος Αυγούστου: Ελεύθερη είσοδος σε αρχαιολογικούς χώρους, μουσεία και μνημεία
Λεμφικό περπάτημα στην άμμο
Ο Ολυμπος στον Κατάλογο Παγκόσμιας Κληρονομιάς UNESCO
Να πλένουμε τα αυγά πριν τα βάλουμε στο ψυγείο;
Πέντε ταινίες με ελεύθερη είσοδο για μικρούς και μεγάλους
Η ΕΛ.ΑΣ προειδοποιεί για νέα τηλεφωνική απάτη

Δείτε ακόμη

Full Moon Sleepover στο Πάρκο Νιάρχος
Η «μωβ» παιδική χαρά
Η “Οδύσσεια” του Ηλία Καρελλά ζωντανεύει στο Θέατρο Κάππα
Αστρορομποτική στο Αστεροσκοπείο Πεντέλης
«Πολυάννα, το παιχνίδι της χαράς» από την Κάρμεν Ρουγγέρη
Το Summer BOOM Village Family Festival επιστρέφει
Share This Post