Σπέτσες: Το γατάκι που σώθηκε ταξιδεύει για την Αμερική

Στην Αμερική βρίσκεται το γατάκι από τις Σπέτσες, το οποίο μια τουρίστρια έπεσε στην θάλασσα προκειμένου να το σώσει από βέβαιο πνιγμό.

Το περιστατικό είχε γίνει viral χάρη σε ένα βίντεο, το οποίο έδειχνε την κοπέλα, Coco Gozlan, που μένει στις ΗΠΑ να βουτά στη θάλασσα για να σώσει το γατάκι, ενώ όλοι της έλεγαν ότι «δεν είναι ασφαλές λόγω κάποιας βάρκας που πιθανώς να περνούσε».

Το γατάκι πήρε το όνομα Σπέτσι (Spetzy), εμπνευσμένο από το νησί των Σπετσών.

Την Τετάρτη 24 Ιουλίου, η Σπέτσι έκανε ένα υπερατλαντικό ταξίδι προς τις ΗΠΑ, το οποίο μπορεί κανείς να μάθει μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram, @spetzygirl, όπου ανεβαίνουν φωτογραφίες της.

Ο λογαριασμός δημιουργήθηκε για να δημοσιοποιήσει την καμπάνια GoFundMe, ο οποίος συνεισφέρει στα έξοδα ανθρώπων που έχουν ζώα συντροφιάς, ειδικά στην Αμερική.

Το γατάκι που έσωσε η τουρίστρια στις Σπέτσες ταξιδεύει για την Αμερική

Τί αναφέρει για τον υπάλληλο του Λιμενικού

Στη σελίδα της Σπέτσι, η Αμερικανίδα υπερασπίζεται με τον τρόπο της και τον υπάλληλο του Λιμενικού, ο οποίος προσπάθησε να την εμποδίσει να βουτήξει, αλλά η ίδια αναφέρει πως ήταν «ένα νέο γλυκό παιδί» και «δεν ήξερε τι να κάνει», καθώς και ότι οι άνθρωπο δεν χρειάζεται να είναι κακοί μαζί του.

Το γατάκι που έσωσε η τουρίστρια στις Σπέτσες ταξιδεύει για την Αμερική

Το χρονικό της υπόθεσης

Συγκεκριμένα μια τουρίστρια βούτηξε στη θάλασσα προκειμένου να σώσει το γατάκι το οποίο κινδύνευε από βέβαιο πνιγμό καθώς βρισκόταν για πολλή ώρα στο νερό και κανείς δεν επιχείρησε να το σώσει.

Η νεαρή κοπέλα ρωτούσε γιατί κανείς δεν πέφτει και της έδιναν την απάντηση «πως δεν είναι ασφαλές λόγω κάποιας βάρκας που πιθανώς να περνούσε».

Το νεαρό κορίτσι όμως, έπεσε με τα ρούχα στο νερό και σε «μισό λεπτό» είχε βγάλει το γατάκι έξω.  Το γατάκι είναι ασφαλές, έχει πλέον όνομα, τη λένε Spetsi, και βγάζει διαβατήριο για Αμερική.

Το γατάκι της θάλασσας

Για το περιστατικό ανάρτηση έκανε και η δομή Spetses Care For Animals (SCFA). «Το γατάκι της θάλασσας! Που χάρη στην @cocogoz που έπεσε στην θάλασσα για να το σώσει, έχει πια όνομα, την λένε Spetsi και έχει και σπίτι στην Αμερική!»

Διαβάστε ακόμη

Πώς η Google έσωσε ζωές στους σεισμούς της Βενεζουέλας
Πανελλαδικές: Η ψυχολογία μετά από έναν χαμηλό βαθμό
Έκτακτο Επίδομα Παιδιού: Πληρωμές έως 30 Ιουνίου
Τέλος τα ηλεκτρικά πατίνια για τους κάτω των 17
SNF Nostos Run: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αθήνα
Λαγοκέφαλος: Ο χάρτης με τις περιοχές που έχει εμφανιστεί

Δείτε ακόμη

Αστρορομποτική στο Αστεροσκοπείο Πεντέλης
«Πολυάννα, το παιχνίδι της χαράς» από την Κάρμεν Ρουγγέρη
Το Summer BOOM Village Family Festival επιστρέφει
Καλοκαιρινές δράσεις στον Εθνικό Κήπο
Νέα εργαστήρια για παιδιά στο ΚΠΙΣΝ με θέμα την μεταξοτυπία
Εκπαιδευτικά εργαστήρια animation στο ΚΠΙΣΝ
Share This Post