
Κατόπιν συνεννόησης του Περιφερειάρχη Αττικής με τη διοίκηση του ΟΑΚΑ, έχουν ανοίξει οι χώροι του για να υποδεχτούν κατοίκους των περιοχών που απειλούνται από τη φωτιά στην Σταμάτα όπως και παιδιά από κατασκηνώσεις στον Διόνυσο.
Εν τω μεταξύ από ανακοπή έχασε τη ζωή του ο 45χρονος που μεταφέρθηκε από το ΕΚΑΒ στο κέντρο Υγείας Καπανδριτίου.
Η εκπρόσωπος Τύπου της Ελληνικής Αστυνομίας, Κωνσταντία Δημογλίδου μιλώντας στο MEGA τόνισε ότι η κατάσταση στην περιοχή είναι δύσκολη, λόγω του πυκνού καπνού, με τις αστυνομικές δυνάμεις να προσπαθούν να βοηθήσουν στην απομάκρυνση των κατοίκων.
«Καθοδηγούμε τον κόσμο προς την Κηφισιά και προς την Αθηνών – Λαμίας. Θα υπάρχουν δυνάμεις και στην Εθνική Οδό ώστε να μπορέσουν να βοηθήσουν τον κόσμο. Οι κάτοικοι δεν πρέπει να μεταφερθούν πιο βόρεια» πρόσθεσε η κυρία Δημογλίδου.
Επίσης, λόγω της πυρκαγιάς η Ελληνική Αστυνομία προχώρησε στις εξής εκτροπές κυκλοφορίας των οχημάτων:
• Μεγάλου Αλεξάνδρου και Μαραθώνος
• Πλατεία Σταμάτας
• Μεγάλου Αλεξάνδρου και Μακεδονίας Αίλια












