Νένα Χρονοπούλου: Όταν γεννήθηκε ο γιος μου ζήτησα να αεροβαπτιστεί

Η Νένα Χρονοπούλου σε εκπομπή στην οποία ήταν καλεσμένη εξομολογήθηκε πως όταν γεννήθηκε ο γιός της ζήτησε να τον αεροβαπτίσουν.

Συγκεκριμένα η ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής, «Super Κατερίνα», το πρωί της Μ. Τετάρτης όπου μίλησε για τη γέννα του παιδιού της, το οποίο ήρθε στον κόσμο μόλις 5,5 μηνών.

H ηθοποιός περιέγραψε το διάστημα εκείνο που έμεινε μέσα στο νοσοκομείο όσο ο γιος της ήταν στη θερμοκοιτίδα και αποκάλυψε ότι παρά λίγο να χάσει τη ζωή της από αιμορραγία κατά τη διάρκεια της γέννας.

Πιο συγκεκριμένα, η ηθοποιός εξομολογήθηκε: «Ο γιος μου γεννήθηκε 25 εβδομάδων, 5,5 μηνών, θα λογιζόταν αποβολή. Στις φωτογραφίες είναι τόσο, βλέπετε το δικό μου χέρι και πόσο είναι αυτό. Εδώ, είναι το πρώτο του μπάνιο στο σπίτι και στις επόμενες φωτογραφίες είναι οι πρώτες μας αγκαλιές μέσα στη θερμοκοιτίδα. Δεν το πιστεύω τις βρήκατε πάλι και τις έχετε! Κοιτάξτε, πόσο είναι, ήταν τόσο το κεφάλι του και έτρωγε τέσσερα μπουκάλια γάλα».

 

Στη συνέχεια αφηγήθηκε: «Όταν γεννήθηκε ο Χρήστος, εγώ ήμουν πέντε μήνες μέσα στο νοσοκομείο, κλινήρης μέσα στο μαιευτήριο. Θα σας πω ότι ουδέποτε σκέφτηκα πως ήθελα να βγω έξω ή πως μου έλειπαν οι φίλοι μου. Ίσα ίσα που ήξερα ότι κάθε μέρα, που είμαι εκεί, εκείνος μεγαλώνει πιο σωστά. Όταν λοιπόν γεννήθηκε, εγώ πήγα να πεθάνω γιατί είχα ακατάσχετη αιμορραγία. Ο συγχωρεμένος γυναικολόγος μου και νονός του παιδιού ήρθε και μου είπε “τώρα χάνω εσένα” όταν του έλεγα “να ζήσει το παιδί”. Λοιπόν, όταν γεννήθηκε ο Χρηστάκος, δεν πίστευα ότι ζει».

Και πρόσθεσε: «Την ώρα που με είχαν στην ανάνηψη βλέπω την διευθύνουσα του μαιευτηρίου να μου λέει “ζει και είναι καλά”. “Μου λες ψέματα” της είπα και της ζήτησα να τον αεροβαπτίσουν. Επειδή τον είχα ταμένο στον Ιησού, τον βάπτισαν επί τόπου Χρήστο. Δεν τον βάφτισα Χρήστο επειδή είχα δύσκολη εγκυμοσύνη, τον βάφτισα γιατί εγώ πιστεύω πάρα μα πάρα πολύ. Θεωρώ ότι όταν είσαι στη δουλειά μας που είναι πάρα πολύ δύσκολη και οι πειρασμοί είναι πάρα πολλοί και αντέχεις να λες όχι και να υποκύπτεις στον πειρασμό, αυτή τη δύναμη κάποιος άλλος στη δίνει. Εγώ, λοιπόν, ήθελα να βαφτίσω το παιδί μου Χρήστο για να τιμώ τον Ιησού και με το αναφέρω κάθε μέρα το όνομά του να θυμάμαι σε πόσα πράγματα με βοηθήσε και δεν έκανα».

Διαβάστε ακόμη

ΕΦΕΤ: Ανακαλεί σοκολάτα γάλακτος με αμύγδαλα
Μεγάλη φωτιά στην Κηφισιά
Ανατροπή στην υπόθεση του νεκρού βρέφους στην Βραυρώνα
Έκτακτο Δελτίο Καιρού για τον καύσωνα: Σε ποιες περιοχές θα φτάσει τους 43°C
Γονείς πήγαν ανεμιστήρες σε Λύκειο για να δώσουν τα παιδιά Πανελλήνιες
Κλειστή η Ακρόπολη λόγω καύσωνα

Δείτε ακόμη

Εθνική Πινακοθήκη: Το Μουσείο Μου
Dance Art Summer Camp στη Βούλα
Εργαστήριο γλυπτικής στο ΚΠΙΣΝ
“Το Απίθανο Κοάλα” στο Cine Άλιμος
Κέντρο Τεχνών: Καλοκαιρινά εκπαιδευτικά προγράμματα με ελεύθερη συμμετοχή
Μουσικοί Αστερισμοί στο Αστεροσκοπείο
Share This Post