Κυψέλη: Συναγερμός για την εξαφάνιση 4χρονης μαζί με την προγιαγιά της

ΑΙΣΙΟ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΤΗΣ ΑΜΑΡΙΣΑ (ον.) ΜΕΪΝΤΑΝΙ (επ.) 4 ΕΤΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΓΙΑΓΙΑ ΤΗΣ, ΕΣΜΑ (ΟΝ.) ΜΕΪΝΤΑΝΙ (ΕΠ.), 76 ΕΤΩΝ

 

Συναγερμός έχει σημάνει στις αρχές μετά την εξαφάνιση της 4χρονης Αμαρίσα Μεϊντάνη και της 76χρονης προγιαγιάς της Έσμα Μεϊντάνη από την περιοχή της Κυψέλης.

Σύμφωνα με το Χαμόγελο του Παιδιού η 76χρονη Έσμα Μεϊντάνη αντιμετωπίζει προβλήματα συνείδησης και φέρει εικόνα ανοιακού ατόμου.

Η ανακοίνωση του Χαμόγελου του Παιδιού

Στις 29.05.2024, πρωινές ώρες, εξαφανίστηκε από την Κυψέλη, η Αμαρίσα (ον.) Μεϊντάνι (επ.), 4ων ετών, αλβανικής καταγωγής, με την προγιαγιά της, Έσμα (ον.) Μεϊντάνι (επ.), 76 ετών. Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση τους σήμερα, 29.05.2024, και άμεσα, κατόπιν εισαγγελικής εντολής για την ανήλικη Αμαρίσα, και ύστερα από το αίτημα της οικογένειας για την 76χρονη κ. Μεϊντάνι Έσμα, προχώρησε στην ενεργοποίηση του μηχανισμού AMBER ALERT HELLAS. Να σημειωθεί ότι η κυρία Μεϊντάνι Έσμα αντιμετωπίζει προβλήματα συνείδησης και φέρει εικόνα ανοιακού ατόμου. Η συνεργασία και η κινητοποίηση όλων μας κρίνεται απαραίτητη για τον έγκαιρο εντοπισμό τους.

Η Ομάδα Έρευνας και Διάσωσης του Συλλόγου μας, «Θανάσης Μακρής», βρίσκεται στο σημείο και συνδράμει στις έρευνες των Αστυνομικών Αρχών.

Η Αμαρίσα (ον.) Μεϊντάνι (επ.) έχει κοντά καστανά μαλλιά, καστανά μάτια, ύψος 1 μέτρο και κανονικό βάρος. Φορούσε λευκή φούστα και ροζ μπλούζα.

Η κυρία Έσμα (ον.) Μεϊντάνι (επ) έχει άσπρα μαλλιά, καφέ μάτια, 1.60 ύψος και κανονικό βάρος. Φορούσε κόκκινη μαντίλα, μαύρη μακριά φούστα, ροζ μπλούζα και γκρι γιλέκο.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τις Εξαφανίσεις», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.

 

Διαβάστε ακόμη

ΕΦΕΤ: Ανακαλεί σοκολάτα γάλακτος με αμύγδαλα
Μεγάλη φωτιά στην Κηφισιά
Ανατροπή στην υπόθεση του νεκρού βρέφους στην Βραυρώνα
Έκτακτο Δελτίο Καιρού για τον καύσωνα: Σε ποιες περιοχές θα φτάσει τους 43°C
Γονείς πήγαν ανεμιστήρες σε Λύκειο για να δώσουν τα παιδιά Πανελλήνιες
Κλειστή η Ακρόπολη λόγω καύσωνα

Δείτε ακόμη

Εθνική Πινακοθήκη: Το Μουσείο Μου
Dance Art Summer Camp στη Βούλα
Εργαστήριο γλυπτικής στο ΚΠΙΣΝ
“Το Απίθανο Κοάλα” στο Cine Άλιμος
Κέντρο Τεχνών: Καλοκαιρινά εκπαιδευτικά προγράμματα με ελεύθερη συμμετοχή
Μουσικοί Αστερισμοί στο Αστεροσκοπείο
Share This Post