Κηφισιά: Πόρτα καταπλάκωσε μαθητές σε δημοτικό σχολείο

EKAV

Στη Κηφισιά σε δημοτικό σχολείο μια πόρτα καταπλάκωσε μαθητές.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες στο 3ο δημοτικό σχολείο Κηφισιάς ένας εννιάχρονος μαθητής μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ο οποίος καταπλακώθηκε από καγκελόπορτα την ώρα του σχολάσματος.

Η πόρτα, που είχε τοποθετηθεί, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, νωρίτερα σήμερα, καταπλάκωσε άλλα δύο παιδιά, που ωστόσο δεν χρειάστηκε να μεταφερθούν σε νοσοκομείο.

Σημειώνεται ότι σήμερα το πρωί ολοκληρώθηκαν εργασίας τοποθέτησης στην πόρτα που καταπλάκωσε τα παιδιά, καθώς είχε δοθεί η έγκριση ότι πληροί τις προδιαγραφές ασφαλείας για χρήση στο δημοτικό.

Το 9χρονο παιδί διακομίσθηκε στο Παίδων Πεντέλης βρίσκεται στο χειρουργείο και η σοβαρότητά της κατάστασής του δεν έχει εκτιμηθεί, ενώ στο πλαίσιο του αυτοφώρου ί ο εργολάβος.

Η ανακοίνωση του Δήμου Κηφισιάς για το περιστατικό 
“Σήμερα περί τις 13:00 μμ., σημειώθηκε περιστατικό πτώσης της εξωτερικής καγκελόπορτας στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Κηφισιάς σε μαθητή της γ’ Δημοτικό. Ο μαθητής μεταφέρθηκε για έλεγχο στο Παίδων Πεντέλης, όπου σύμφωνα με τη Διοίκηση του Νοσοκομείου, χωρίς να υφίστανται πληγές ή εμφανές τραύμα, θα παραμείνει προληπτικά για επιπλέον παρακολούθηση.
Η νέα δημοτική αρχή, αμέσως μετά την εγκατάστασή της τον Ιανουάριο, προχώρησε, μέσω της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου Κηφισιάς, σε αυτοψίες σε όλες τις σχολικές μονάδες του Δήμου και προχώρησε άμεσα σε εργολαβία για αντικατάσταση της εν λόγω πόρτας στο 3ο Δημοτικό Σχολείο, ικανοποιώντας ένα χρόνιο αίτημα της σχολικής κοινότητας.
Στο πλαίσιο αυτό και με γνώμονα την ασφάλεια των μαθητών, ο Δήμος Κηφισιάς, προχωρά άμεσα σε καταγγελία της σχετικής σύμβασης με τον εν λόγω εργολάβο και ταυτόχρονα εκκινεί τις κατά νόμο διαδικασίες, προκειμένου να διερευνηθούν σε βάθος οι συνθήκες, υπό από τις οποίες έγινε το συμβάν.”
Δείτε την ανάρτηση

 

Διαβάστε ακόμη

ΕΦΕΤ: Ανακαλεί σοκολάτα γάλακτος με αμύγδαλα
Μεγάλη φωτιά στην Κηφισιά
Ανατροπή στην υπόθεση του νεκρού βρέφους στην Βραυρώνα
Έκτακτο Δελτίο Καιρού για τον καύσωνα: Σε ποιες περιοχές θα φτάσει τους 43°C
Γονείς πήγαν ανεμιστήρες σε Λύκειο για να δώσουν τα παιδιά Πανελλήνιες
Κλειστή η Ακρόπολη λόγω καύσωνα

Δείτε ακόμη

Εθνική Πινακοθήκη: Το Μουσείο Μου
Dance Art Summer Camp στη Βούλα
Εργαστήριο γλυπτικής στο ΚΠΙΣΝ
“Το Απίθανο Κοάλα” στο Cine Άλιμος
Κέντρο Τεχνών: Καλοκαιρινά εκπαιδευτικά προγράμματα με ελεύθερη συμμετοχή
Μουσικοί Αστερισμοί στο Αστεροσκοπείο
Share This Post