Κηφισιά: Άνδρας 74 ετών βιντεοσκοπούσε 14χρονη σε λεωφορείο

leoforeio

Στην σύλληψη ενός 74χρονου άντρα προχώρησε η αστυνομία καθώς βιντεοσκοπούσε μια 14χρονη μέσα σε λεωφορείο στην Κηφισιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤnews το περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου μέσα σε λεωφορείο το οποίο εκτελούσε το δρομολόγιο Κηφισιά – Κρυονέρι. Ένας άντρας 74 ετών πλησίασε το 14χρονο κορίτσι κάνοντας της κολακευτικά σχόλια και εστιάζοντας σε ένα μέρος του σώματος της.

Η 14χρονη η οποία βρισκόταν στο λεωφορείο μαζί με τον επίσης ανήλικο αδερφό της αντιλήφθηκε τις διαθέσεις του 74χρονου. Απομακρύνθηκε ενώ στη συνέχεια διαπίστωσε ότι ο άνδρας έβγαλε το κινητό του τηλέφωνο και την κατέγραφε σε βίντεο και φωτογραφίες.

Τα παιδιά ενημέρωσαν τον οδηγό του λεωφορείου, ο οποίος σταμάτησε το όχημα στην περιοχή της Εκάλης. Ο οδηγός ειδοποίησε την αστυνομία η οποία έφτασε στο σημείο και συνέλαβε τον 74χρονο.

Οι αρχές προχώρησαν σε έρευνα στο κινητό του τηλέφωνο, όπου διαπιστώθηκε ότι έχει τραβήξει ένα βίντεο διάρκειας 39 δευτερολέπτων και τουλάχιστον τρεις φωτογραφίες με την ανήλικη μέσα από το λεωφορείο εστιάζοντας μάλιστα και σε επίμαχα σημεία του σώματός της.

Από την έρευνα αποδείχτηκε πως ο ηλικιωμένος είχε και ένα δεύτερο τηλέφωνο μαζί του το οποίο κατασχέθηκε. Και τα δύο έχουν σταλεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛΑΣ για ανάλυση.

 

Πηγή: ΕΡΤnews

 

Διαβάστε ακόμη

Γυναίκα γέννησε μέσα σε ταξί πηγαίνοντας στο μαιευτήριο
Πανσέληνος Αυγούστου: Ελεύθερη είσοδος σε αρχαιολογικούς χώρους, μουσεία και μνημεία
Λεμφικό περπάτημα στην άμμο
Ο Ολυμπος στον Κατάλογο Παγκόσμιας Κληρονομιάς UNESCO
Να πλένουμε τα αυγά πριν τα βάλουμε στο ψυγείο;
Πέντε ταινίες με ελεύθερη είσοδο για μικρούς και μεγάλους

Δείτε ακόμη

Full Moon Sleepover στο Πάρκο Νιάρχος
Η «μωβ» παιδική χαρά
Η “Οδύσσεια” του Ηλία Καρελλά ζωντανεύει στο Θέατρο Κάππα
Αστρορομποτική στο Αστεροσκοπείο Πεντέλης
«Πολυάννα, το παιχνίδι της χαράς» από την Κάρμεν Ρουγγέρη
Το Summer BOOM Village Family Festival επιστρέφει
Share This Post