Κάηκε το εργοστάσιο της εταιρείας που είχε εμπλακεί στην υπόθεση τροφικής δηλητηρίασης

pyrkagia

Κάηκε το εργοστάσιο της εταιρείας που είχε εμπλακεί στην υπόθεση με τα σχολικά γεύματα που οδήγησαν στο νοσοκομείο μαθητές δημοτικών σχολείων, καθώς παρουσίασαν συμπτώματα τροφικής δηλητηρίασης. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του Lamiaρeport, στις φλόγες παραδόθηκε το βράδυ της Κυριακής (19/5) το εργοστάσιο «Γιαννίτσης» στη ΒΙ.ΠΕ. Λαμίας με την καταστροφή να είναι ολοκληρωτική στη μεγάλη επιχείρηση.

Η Πυροσβεστική κινητοποιήθηκε άμεσα στέλνοντας συνολικά 18 οχήματα και ειδικό βραχιονοφόρο και 40 πυροσβέστες, αλλά και υδροφόρες του Δήμου Λαμιέων. Ωστόσο η πυρκαγιά πήρε γρήγορα τρομερές διαστάσεις καταστρέφοντας τόσο το κτίριο.  Από την πυρκαγιά καταστράφηκαν και τα αυτοκίνητα της επιχείρησης που βρισκόντουσαν στον περιβάλλοντα χώρο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, δεν υπήρχαν εργαζόμενοι εκείνη την ώρα στην επιχείρηση και δεν κινδύνευσε άνθρωπος. Σημειώθηκαν μάλιστα και εκρήξεις από τα υλικά που υπήρχαν στο εσωτερικό.

Το ιστορικό της υπόθεσης της δηλητηρίασης μαθητών

Αρκετοί μαθητές από το 7ο Δημοτικό Σχολείο Λαμίας, παρουσίασαν την Πέμπτη, συμπτώματα τροφικής δηλητηρίασης.  Σύμφωνα με το ρεπορτάζ τα παιδιά είχαν καταναλώσει φαγητό από σχολικά γεύματα που είχαν μοιραστεί νωρίτερα μέσα στην ημέρα σε διάφορα δημοτικά σχολεία.

Μετά την αποκάλυψη των δεκάδων κρουσμάτων, οι γονείς των παιδιών πήγαν την Παρασκευή στον εισαγγελέα της Λαμίας για να καταγγείλουν το συμβάν.

 

Διαβάστε ακόμη

Η επιστροφή της Κέιτ Μίντλετον μετά τον καρκίνο
“Καλοκαίρι στην Αθήνα” με 79 δωρεάν εκδηλώσεις
Αθήνα: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις το Σάββατο 15/6
Οι γυναικολογικές λοιμώξεις του καλοκαιριού
Πόσο κοστίζει η βουτιά σε οργανωμένες παραλίες της Αττικής
AI_ducation Festival: Η Τεχνητή Νοημοσύνη στην Εκπαίδευση

Δείτε ακόμη

Circus Summer Camp 2024
Παιχνίδια με Νερό στο ΚΠΙΣΝ
Εθνική Πινακοθήκη: Το Μουσείο Μου
Dance Art Summer Camp στη Βούλα
Εργαστήριο γλυπτικής στο ΚΠΙΣΝ
“Το Απίθανο Κοάλα” στο Cine Άλιμος
Share This Post