Γυναικοκτονία στην Καβάλα-Μητέρα δύο παιδιών η άτυχη γυναίκα

Μια νέα  οικονειακή τραγωδία έλαβε χώρα το βράδυ της Πέμπτης στις Πηγές του Δήμου Νέστου, στην Καβάλα. Ο 55χρονος άνδρας σκότωσε τη 43χρονη σύζυγό του και στη συνέχεια αποπειράθηκε να βάλει τέλος στη ζωή του. Το ζευγάρι έχει 2 μικρά παιδιά.

Ο 55χρονος άνδρας στραγγάλισε την 43χρονη γυναίκα του μέσα στο φαρμακείο που εκείνη διατηρούσε. Στη συνέχεια, σύμφωνα με το kavalaportal.gr, επιχείρησε να καλύψει το έγκλημα, λέγοντας ότι λόγω υποχρεώσεων η άτυχη γυναίκα δεν θα άνοιγε το φαρμακείο. Ο ίδιος επιχείρησε να αυτοκτονήσει  κόβοντας τις φλέβες του με αιχμηρό αντικείμενο και εν τέλει ειδοποίησε ο την αστυνομία, λέγοντας ότι είχε «κάνει κακό» στη γυναίκα του.

To ζευγάρι κατοικούσε στον Αμυγδαλεώνα Καβάλας και η γυναίκα είχε φαρμακείο στις Πηγές Νέστου. Οι αστυνομικοί βρήκαν τον δράστη και κοντά του το θύμα, που δεν έφερε εξωτερικές κακώσεις, γεγονός που οδηγεί στην εκτίμηση ότι δολοφονήθηκε δια στραγγαλισμού.

Σύμφωνα με το KavalaPost, το ζευγάρι, που είχε δύο ανήλικα παιδιά, ηλικίας 10 και 6 ετών, αντιμετώπιζε προβλήματα, κυρίως λόγω της παθολογικής ζήλιας του .

Ο καθ’ ομολογία δολοφόνος νοσηλεύεται φρουρούμενος στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας.

Πηγή: Kavalapost

 

Διαβάστε ακόμη

Ξεκίνησε η δίκη για τον θάνατο του 11χρονου Μάριου
Ξεκίνησε η υποβολή αιτήσεων για το πρόγραμμα Κοινωνικού Τουρισμού
Η κατάσταση της 13χρονης που έπεσε από το μπαλκόνι σχολείου
13χρονη μαθήτρια έπεσε από μπαλκόνι σχολείου
Αλλάζει απότομα ο καιρός για 48 ώρες
Κοινωνικός Τουρισμός 2026: Πότε ανοίγουν οι αιτήσεις

Δείτε ακόμη

Πρωτομαγιά στο ΚΠΙΣΝ: Δραστηριότητες για όλη την οικογένεια
Doukas Summer Camp 2026
Πασχαλινές δράσεις στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο
“Στο ένδοξο αλωνάκι. Μεσολόγγι 1826, Έξοδος” στην ΕΒΕ
“Το σπίτι με τα παράθυρα” στο Ίδρυμα Β&Ε Γουλανδρή
Μια ξεχωριστή διαδικτυακή αστρονομική εμπειρία
Share This Post