Χολαργός: Παππούς πήρε λάθος παιδί από παιδικό σταθμό

chlidcare_center

Ένα αδιανόητο περιστατικό συνέβη σε παιδικό σταθμό όταν παππούς πήρε λάθος παιδί, χωρίς να το καταλάβει όταν πήγε να παραλάβει το εγγόνι του.

Σύμφωνα με πληροφορίες το περιστατικό συνέβη σε βρεφονηπιακό σταθμό, σε κεντρικό σημείο στον Χολαργό, με τους παιδαγωγούς να δίνουν λάθος παιδί στον παππού.

STEM Education STEM και Εκπαιδευτική Ρομποτική

Η παιδαγωγός αφού ρώτησε τον ηλικιωμένο άντρα ποιο είναι το παιδάκι που θα πάρει, ο ίδιος, ο οποίος δεν είχε μαζί τα γυαλιά του, όπως υποστήριξε στους αστυνομικούς, δεν αναγνώρισε ότι το παιδί που πήρε πως δεν ήταν το εγγόνι του!

Επιστρέφοντας στο σπίτι έκπληκτη η οικογένειά του είδε ότι το παιδάκι μόλις 19 μηνών που τους έφερε ήταν ξένο. Αμέσως ο παππούς το γύρισε στον σταθμό όπου ήδη είχε πάει ο πατέρας του μικρού και το έψαχνε εναγωνίως ο οποίος ειδοποίησε και την αστυνομία καθώς στην αρχή νόμιζε ότι ήταν απαγωγή.

Σχηματίστηκε δικογραφία

Σε βάρος του ηλικιωμένου άνδρα σχηματίστηκε δικογραφία αλλά και για τους υπεύθυνους του σταθμού, για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου κάτω των δύο ετών.

Διαβάστε ακόμη

Κλειστά πάρκα και άλση λόγω ανέμων και κινδύνου φωτιάς
1 στα 2 παιδιά κάτω των 5 ετών καταναλώνει καφεΐνη καθημερινά
Πάρος: Χωρίς άδεια η πισίνα όπου πνίγηκε ο 4χρονος
Ιός Δυτικού Νείλου: Σε Ελλάδα και Ιταλία η μεγαλύτερη εξάπλωση
Πώς θα λειτουργήσουν τα ΜΜΜ τον Δεκαπενταύγουστο
Μίλτος Τεντόγλου: 4ο χρυσό στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα

Δείτε ακόμη

“Ρεμπέτικο για Παιδιά” στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά
Λυρική Σκήνη: Ο Καραγκιόζης Ριγολέττος
Full Moon Sleepover στο Πάρκο Νιάρχος
Η «μωβ» παιδική χαρά
Η “Οδύσσεια” του Ηλία Καρελλά ζωντανεύει στο Θέατρο Κάππα
Αστρορομποτική στο Αστεροσκοπείο Πεντέλης
Share This Post