Απόπειρα αρπαγής ανηλίκου στη Γλυφάδα

astinomia

Οι Αρχές ερευνούν την υπόθεση απόπειρας αρπαγής ανηλίκου που περίμενε την μητέρα του, στη Γλυφάδα.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ένα παιδί το οποίο βγήκε από γήπεδο της περιοχής και ενώ περίμενε τη μητέρα του, ένας άντρας το φώναξε με το όνομά του, λέγοντάς του ότι η μητέρα του είχε χτυπήσει και ότι θα το έπαιρνε εκείνος.

Το παιδί τρόμαξε, μπήκε πάλι στο γήπεδο και επικοινώνησε με τον πατέρα του. Η οικογένεια του παιδιού έδωσε κατάθεση στην αστυνομία για το περιστατικό, ενώ έχει δοθεί και η περιγραφή του συγκεκριμένου άντρα.

Όλοι οι γονείς των αθλητών ενημερώθηκαν με σχετικό μήνυμα από τους συλλόγους για το περιστατικό, ζητώντας μάλιστα από τους γονείς να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να ενημερώσουν τα παιδιά τους σε περίπτωση καθυστέρησης, ώστε αυτά να παραμένουν στο γήπεδο, ενώ βρίσκονται σε εξέλιξη και οι έρευνες από την αστυνομία.

Διαβάστε ακόμη

13χρονος έχασε την ζωή του σε τροχαίο με πατίνι
“Τρίχες Κατσαρές”: Η νέα παιδική ταινία
Πρωτομαγιά: Ποιοι απεργούν
Όρια στην εφηβεία: Προστασία ή περιορισμός;
Κοινωνικός Τουρισμός: Νέα παράταση λόγω αυξημένης ζήτησης
Ανήλικο παιδί πετούσε αντικείμενα από μπαλκόνι διαμερίσματος

Δείτε ακόμη

“Μάμα Μία!” Εκπαιδευτικό πρόγραμμα στην Εθνική Πινακοθήκη
Ένας νέος σύγχρονος αθλητικός χώρος
Summer camp στις Νηρηίδες 2026
Πρωτομαγιά στο ΚΠΙΣΝ: Δραστηριότητες για όλη την οικογένεια
Doukas Summer Camp 2026
Πασχαλινές δράσεις στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο
Share This Post