Αποκαλύφθηκε υπόθεση αγοραπωλησίας βρέφους

Αποκαλύφθηκε υπόθεση αγοραπωλησίας βρέφους, φέρνοντας στο φως ένα ακόμη περιστατικό παράνομης διακίνησης ανηλίκων.

Σύμφωνα με πληροφορίες το βρέφος πουλήθηκε έξω από το Νοσοκομείο Χαλκίδας στην Εύβοια.

Το βρέφος γεννήθηκε στο χωριό Προκόπι Ευβοίας. Σύμφωνα με τον ΣΚΑΙ, η μητέρα κάλεσε ΕΚΑΒ για να τη μεταφέρουν στο Νοσοκομείο. Και μόλις δόθηκε το εξιτήριο, έξω από το Νοσοκομείο την περίμενε ένας άνδρας που είχε γνωρίσει μέσω των social media και αντάλλαξε το μωρό για 700 ευρώ.

Έγινε μια μεγάλη έρευνα από την ΕΛΑΣ, με τις Αρχές να εξετάζουν το ενδεχόμενο ενός κυκλώματος. Μάλιστα, ο άνδρας που πήρε το βρέφος, πήγε και το δήλωσε στο Ληξιαρχείο Μαντουδίου. Η μητέρα του βρέφους είναι 32 ετών και έχει κάνει πάνω από τρεις γέννες. Τα παιδιά φιλοξενούνται σε ιδρύματα και δεν έχει κάποιο τέκνο υπό την επίβλεψή της.

Το βρέφος μεταφέρθηκε στο Αγρίνιο όπου κινητοποιήθηκαν οι Αρχές και αναζητείται το παιδί μέχρι και σήμερα καθώς δεν έχει εντοπιστεί.

Διαβάστε ακόμη

Γιατρός προειδοποιεί για δημοφιλές φρούτο
Όταν ο σχολικός εκφοβισμός μεταφέρεται στο διαδίκτυο
Ελληνική PISA 2025 – 2026: Ποια σχολεία θα συμμετάσχουν
ΕΟΔΥ: Το τοξικό φυτό που υπάρχει σε πολλά σχολικά προαύλια
Ημιμαραθώνιος Αθήνας 2026: Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις
Γονείς: Όταν ένα “συγγνώμη” κάνει την διαφορά

Δείτε ακόμη

“Όταν τα κοχύλια ονειρεύονται… με τον Max Ernst!” στο Ίδρυμα Β&Ε Γουλανδρή
Athens Bike Festival: H μεγάλη γιορτή ποδηλάτου επιστρέφει
Η παιδική χαρά στο Πεδίο του Αρεως
Μια σύγχρονη και συμπεριληπτική παιδική χαρά
“Μύθοι του Αστροφώτιστου Ουρανού” στο Πλανητάριο
“Εργαστήριο για Μπαμπάδες” στην Εθνική Πινακοθήκη
Share This Post