Ανήλικοι έβαλαν σακούλα στο κεφάλι 10χρονου και την έσφιξαν

Σοβαρή καταγγελία bullying ήρθε στο φως της δημοσιότητας με θύμα έναν 10χρονο ο οποίος υποστηρίζει πως συμμαθητές του, του έβαλαν σακούλα στο κεφάλι και την έσφιξαν.

Σύμφωνα με πληροφορίες στην καταγγελία προχώρησε 10χρονος μαθητής της Ε΄ Δημοτικού σε σχολείο της Πάτρας υποστηρίζοντας ότι συμμαθητές του, του πέρασαν σακούλα στο κεφάλι και την έσφιξαν πριν ο ίδιος να καταφέρει να ξεφύγει.

Σύμφωνα με πληροφορίες το περιστατικό συνέβη πριν από λίγες ημέρες κατά την επιστροφή των μαθητών από σχολική εκδρομή στα Καλάβρυτα.

Η απάντηση των εκπαιδευτικών στο ερώτημα γιατί δεν αντέδρασαν, φέρεται να είναι ότι δεν αντιλήφθηκαν το περιστατικό.

STEM Education STEM και Εκπαιδευτική Ρομποτική

Τι ζητάει η οικογένεια του 10χρονου

Από την πλευρά της, η οικογένεια του 10χρονου καταγγέλλει ότι το παιδί είναι θύμα bullying τα τελευταία δύο χρόνια. Σύμφωνα με την καταγγελία, πριν από δύο χρόνια τα ίδια παιδιά κατέβασαν το παντελόνι του 10χρονου.

Ο δικηγόρος της οικογένειας σε δηλώσεις του στον ΣΚΑΪ υπογράμμισε ότι αυτό που ζητάει η οικογένεια δεν είναι η τιμωρία των δραστών, αλλά να αλλάξει σχολικό περιβάλλον ο 10χρονος.

 

Διαβάστε ακόμη

ΕΦΕΤ: Νέα ανακοίνωση για την ανάκληση της φέτας
Είναι τοξική η πικροδάφνη στα σχολεία;
Βρέφος πέθανε μετά από αντιισταμινικό που του έδωσαν για να ηρεμήσει
Βουλιαγμένη: Τι καταγγέλλει η μητέρα για την αρπαγή του ανηλίκου
“Η Έλι και η Παρέα των Φαντασμάτων” στους κινηματογράφους
Ανθοκομική Έκθεση Κηφισιάς 2026: Η άνοιξη ανθίζει στο Άλσος

Δείτε ακόμη

Doukas Summer Camp 2026
Πασχαλινές δράσεις στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο
“Στο ένδοξο αλωνάκι. Μεσολόγγι 1826, Έξοδος” στην ΕΒΕ
“Το σπίτι με τα παράθυρα” στο Ίδρυμα Β&Ε Γουλανδρή
Μια ξεχωριστή διαδικτυακή αστρονομική εμπειρία
“Η Επανάσταση των Χρωμάτων” στην Εθνική Πινακοθήκη
Share This Post