
Στην σύλληψη ενός 31χρονου άνδρα για παιδική πορνογραφία προχώρησαν οι αρχές μετά από καταγγελία μιας οικογένειας.
Σύμφωνα με το Lamia Report, μια οικογένεια κατήγγειλε τον άνδρα στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λαμίας, ο οποίος φέρεται να «αλίευσε» φωτογραφίες της ανήλικης κόρης τους σε γνωστή πλατφόρμα web chat.
Αφού εντοπίστηκαν τα ηλεκτρονικά ίχνη του 31χρονου δράστη, η αστυνομία προχώρησε σε κατ’οίκον έρευνα σε δύο σπίτια που διατηρεί ο 31χρονος σε Αθήνα και Βοιωτία.
Συνελήφθη ο 31χρονος
Ο 31χρονος συνελήφθη στο σπίτι που έχει σε περιοχή της Βοιωτίας το μεσημέρι του Σαββάτου (13/7). Κατασχέθηκαν δύο κινητά τηλέφωνα, ηλεκτρονικός υπολογιστής και άλλα αποθηκευτικά μέσα ηλεκτρονικών αρχείων, τα οποία θα αποσταλούν για εξέταση.
Ο άνδρας οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Λαμίας και παραπέμφθηκε σε κύρια ανάκριση.












