Ανατροπή στην υπόθεση του νεκρού βρέφους στην Βραυρώνα

Ανατροπή στην υπόθεση του νεκρού βρέφους που βρέθηκε στα σκουπίδια στην Βραυρώνα πριν από ένα μήνα, μετά από τα αποτελέσματα του DNA του 23χρονου συντρόφου της μητέρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες τα αποτελέσματα από την εξέταση DNA έδειξαν ότι ο 23χρονος σύντροφος της μητέρας δεν είναι ο βιολογικός πατέρας του βρέφους που βρέθηκε νεκρό.

Ο δικηγόρος των κατηγορούμενων Δημήτρης Ζορμπάς μίλησε στο newsit.gr για τις εξελίξεις και την ανατροπή στην υπόθεση μετά τα αποτελέσματα.

Συγκεκριμένα όπως τόνισε τα αποτελέσματα του DNA έδειξαν ότι ο 23χρονος δεν είναι ο βιολογικός πατέρας του βρέφους.

Πρόκειται για ένα δεδομένο το οποίο ενδέχεται να μεταβάλει την ποινική μεταχείριση του κατηγορουμένου.

«Να προσδιοριστεί η αιτία θανάτου»

Ο συνήγορος του 23χρονου, Δημήτρης Ζορμπάς επιβεβαίωσε το αποτέλεσμα της εξέτασης γενετικού υλικού. Τόνισε πως είναι ένα σημαντικό στοιχείο και θα αξιολογηθεί από την κυρία ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση.

Ωστόσο επεσήμανε πως το πιο σημαντικό στοιχείο είναι να προσδιοριστεί η αιτία θανάτου.

Το χρονικό της υπόθεσης

Το βρέφος εντοπίστηκε νεκρό μέσα σε πλαστική μαύρη σακούλα σε χώρο μεταφόρτωσης απορριμμάτων στη Βραυρώνα, στις 10 Μαΐου. Ο 23χρονος μάλιστα είχε καταγραφεί από τις κάμερες ασφαλείας του ξενοδοχείου όπου εργάζονται με την σύντροφό του και μητέρα του βρέφους, να κρατάει τη σακούλα στα χέρια και να την πετά σε κάδο απορριμμάτων.

Πώς ξετυλίχθηκε το κουβάρι της φρίκης

Όλα συνέβησαν το βράδυ της Πέμπτης, όταν η γυναίκα με καταγωγή από το Νεπάλ προσήλθε στο νοσοκομείο Αλεξάνδρα με αιμορραγία. Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο γυναικολόγος που την εξέτασε, ισχυρίστηκε ότι είχε αδιαθετήσει, ωστόσο μετά από εξέταση οι γιατροί διαπίστωσαν πως η αιμορραγία προερχόταν από τοκετό.

«Στην κλινική εξέταση κατάλαβα ότι είχε γεννήσει λίγες ώρες πριν και μάλιστα είχε κάνει τοκετό μεγάλου εμβρύου, τουλάχιστον 3 κιλά τελειόμηνου. Την ρώτησαν που είναι το έμβρυο. Άρχισε με υπεκφυγές να λέει περίεργα πράγματα, ότι δεν ήταν έγκυος, ότι δεν ήξερε. Αμέσως κάλεσα την αστυνομία», είπε ο κ. Δούσκος.

Ο γυναικολόγος ανέφερε πως τόσο η μητέρα του βρέφους όσο και ο σύντροφός της έδειξαν πλήρη απάθεια και συναισθηματική απομάκρυνση.

 

Διαβάστε ακόμη

Ματίνα Παγώνη: «Κάντε τεστ κορονοϊού πριν φύγετε για διακοπές»
Καύσωνας: Πότε ξεκινά η υποχώρηση της θερμοκρασίας
Δανός ισχυρίζεται ότι είναι ο Μπεν
Και όμως η Hello Kitty δεν είναι γάτα
Κλειστός ο Εθνικός κήπος
Μάθημα Ηθικής για όσα παιδιά δεν διδάσκονται Θρησκευτικά

Δείτε ακόμη

“Το Όνειρο Καλοκαιρινής Νύχτας” σε καλοκαιρινή περιοδεία
Γλυπτική και σώμα: μια σύνθεση
Καλοκαίρι για παιδιά στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο
Εθνική Πινακοθήκη: Από την επιφάνεια στον χώρο
Μουσείο Μαρία Κάλλας: Δωρεάν καλοκαιρινές δράσεις για παιδιά
Meet Market: Δωρεάν δραστηριότητες για παιδιά
Share This Post