Ζάκυνθος: Άντρας ξυλοκόπησε και προκάλεσε με φάρμακα τη διακοπή κύησης της συντρόφου του

via

Ένα νέο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας ήρθε στο φως της δημοσιότητας αυτή τη φορά με θύμα μια 19χρονη κοπέλα την οποία ο 27χρονος σύντροφός της την χτύπησε και την εξανάγκασε να πάρει φάρμακα προκειμένου να διακόψει την εγκυμοσύνη.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, το περιστατικό συνέβη στην Ζάκυνθο όταν ένας 27χρονος αλβανικής καταγωγής κάτοικος του νησιού, την Τρίτη το βράδυ πήγε και πήρε από το σπίτι της, την 19χρονη ζακυνθινή φίλη του, η οποία διένυε περίπου τον 2ο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Ο 27χρονος πήγε την σύντροφό του στο σπίτι του, όπου την έδεσε, την χτύπησε και την εξαναγκάσε να πάρει φάρμακα για να διακόψει την εγκυμοσύνη.

Η 19χρονη κοπέλα μεταφέρθηκε την επόμενη μέρα στο νοσοκομείο Ζακύνθου από τον 27χρονο, όπου και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου, έχοντας όμως αποβάλει.

Είναι σημαντικό να επισημανθεί ότι η ενδοοικογενειακή βία, η διακοπή κυήσεως, η επικίνδυνη σωματική βλάβη και η κλοπή αποτελούν σοβαρές κατηγορίες και πράξεις που απαιτούν σοβαρή αντιμετώπιση από τις αρχές επιβολής του νόμου.

Ο δράστης θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα για την εκδίκαση των κατηγοριών και την πιθανή επιβολή ποινών σύμφωνα με το νόμο.

Διαβάστε ακόμη

Μπορεί ένα παιδί να εμπιστεύεται περισσότερο ένα chatbot από έναν ενήλικα;
Πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο την Πέμπτη 5 Νοεμβρίου
Η πρόωρη γέννηση επηρεάζει την ανάπτυξη του εγκεφάλου
Μαραθώνιος Αθήνας-ποιοι δρόμοι θα είναι κλειστοί
ΜΚΟ εκμεταλλευόταν παιδιά με σοβαρές ασθένειες
“Τερατο-Μία” στους κινηματογράφους

Δείτε ακόμη

«Ο Γύρος του Κόσμου σε 80 Ημέρες»
Athens Halloween Festival 2026
Μπλιαχ: Ένα αηδιαστικά επιστημονικό Halloween
ΜΥΣΤΗΡΙΟ 2050! – Διαγαλαξιακά ταξίδια στον χρόνο
“Ταξίδι στη Σελήνη” στο Αστεροσκοπείο
Εργαστήριο για παιδιά: Μικροί αγρότες
Share This Post