Υπόθεση μαστροπείας στη Νέα Σμύρνη: Υπάρχουν βίντεο με το 14χρονο κορίτσι

viasmos

Φρίκη προκαλούν οι αποκαλύψεις στην υπόθεση μαστροπείας με θύμα τη 14χρονη στη Νέα Σμύρνη. Η ανήλικη, παρουσία ψυχολόγου, έδωσε κατάθεση χθες αργά το απόγευμα, στο «Σπίτι του Παιδιού» στο Παλαιό Φάληρο, και μίλησε για την γνωριμία της με τους τρεις συλληφθέντες και για τις επαφές που είχε μέσω social media με τον 30χρονο «Ταχίρ» ο οποίος την εξέδιδε έναντι χρηματικής αμοιβής.

Τη Παρασκευή 24/03 θα απολογηθούν, ο 30χρονος του οποίου έπεσε θύμα το ανήλικο κορίτσι, καθώς επίσης και δύο άτομα 24 και 25 ετών που βρέθηκαν στο ίδιο ξενοδοχείο στο Μεταξουργείο, ενώ αναζητείται ακόμα ένα άτομο.

Έρευνα διενεργείται επίσης στα κινητά των συλληφθέντων, καθώς στο κινητό του 24χρονου, βρέθηκαν  βίντεο με την 14χρονη είτε σε σεξουαλικές πόζες, είτε σε πράξεις ερωτικού περιεχομένου.

Το χρονικό της υπόθεσης

Σύμφωνα με πληροφορίες το κορίτσι έφευγε συνεχώς από το ίδρυμα και επέστρεφε μετά από μικρά χρονικά διαστήματα. Είχαν εκδοθεί μάλιστα και σχετικές ανακοινώσεις από το Χαμόγελο του Παιδιού.

Από την αδελφή της 14χρονης, η οποία φιλοξενείται και αυτή στο ίδρυμα, η κοινωνική επιμελήτρια ενημερώθηκε πως το κορίτσι έχει επαφές  με έναν άνδρα και ότι έχουν συμφωνήσει να την εκδίδει και να παίρνει χρήματα.

Η Άμεση Δράση εντόπισε και συνέλαβε τον άντρα που εξέδιδε το 14χρονο κορίτσι, ενώ λίγο αργότερα συνελήφθησαν και άλλα τρία άτομα ηλικίας 23 ετών που φέρεται να είχαν έρθει σε ερωτική επαφή με την ανήλικη, τραβώντας μάλιστα και βίντεο τα οποία παρέδωσαν στους αστυνομικούς.

Διαβάστε ακόμη

Onassis Mandra: Η viral εμπειρία παύσης και ηρεμίας στην καρδιά της Αθήνας
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις το Σ/Κ στην Αθήνα
Δήμος Κηφισιάς: Επίδομα έως 3.000€ για κάθε νέο παιδί
Η μεγάλη παρεξήγηση του Gentle Parenting
Νέα έκτακτη πληρωμή του Επιδόματος Παιδιού 2026
Ευθανασία σε παιδί δύο ετών στην Ολλανδία

Δείτε ακόμη

Η ΠΙΝΕΛΟΠΗ από την Παιδική σκηνή του “Από Μηχανής” θεάτρου
«Ένα ταξίδι που μας φέρνει κοντά»: Νέα εκπαιδευτικά προγράμματα στο Μουσείο Τηλεπικοινωνιών Ομίλου ΟΤΕ
Ποιος είναι ο Μάγος του Οζ;
«Όλιβερ Τουίστ» στο Θέατρο Κ. Βασιλάκου
“Τι ωραία θέα” στο Ιδρυμα Β&Ε Γουλανδρή
What if festival
Share This Post