
Με αφορμή την δολοφονία της 27χρονης Αναστάζια στην Κω, η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη, Κούλα Αρμουτίδου, μίλησε στον ΑΝΤ1 και συγκεκριμένα στην εκπομπή «Το Πρωινό» ζητώντας την παραδειγματική τιμωρία των δραστών τέτοιων εγκλημάτων και εκφράζοντας παράλληλα την αγανάκτηση της για την ποινική αντιμετώπιση των δραστών.
Αναλυτικά, όσα είπε η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη στην εκπομπή «Το Πρωινό»:
«Έχω γίνει λιώμα αυτές τις μέρες, έχω γίνει… η ψυχή μου είναι κατάμαυρη. Μας ξύνουν τις πληγές μας κάθε τόσο. Να δολοφονήσουν το παιδί σου, να το βιάσουν, να το ξεγυμνώσουν και να το πετάξουν στις θάλασσες, κι εκεί από πνιγμό να «φύγει»! Όπως ‘κάναν σε αυτό το κοριτσάκι το 27χρονο τώρα, το βιάσανε και πήγαν, το πέταξαν σε μαύρη σακούλα απορριμμάτων, γυμνό το κορμάκι του, σαν σκουπίδι πραγματικό και ‘βάλαν από πάνω και τα χόρτα! Και μετά εγώ θα πιστέψω στους νόμους; Σε ποιους νόμους να πιστέψω; Έχει κανείς δικαίωμα να αφαιρέσει μια ανθρώπινη ζωή;”
“Παραδειγματική τιμωρία σε τέτοια ειδεχθή εγκλήματα και τα ισόβια να είναι πραγματικά ισόβια!” τόνισε η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη.
Ενώ επισήμανε πως “Το σύστημα μας δεν είναι τιμωρητικό, τιμωρητικό να είναι, παραδειγματική τιμωρία. Να μπουν και να μη ξαναβγούν! Εγώ αυτό θέλω, γι’ αυτούς τους δολοφόνους αυτό θέλω ως μάνα της Ελένης. Να μπουν και να μην ξαναδούν το φως του ηλίου! Πώς γίνεται ποτέ να μην τιμωρούνται οι βιαστές; Πως γίνεται και να βγαίνουν έξω στην κοινωνία και να κυκλοφορούν! Πως γίνεται οι φονιάδες να ζητούν δεύτερη ευκαιρία; Θα πάρω κανένα τουφέκι καμιά μέρα και θα αρχίσω να διαλύω μυαλά».
Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο:












