
Η 15χρονη μαθήτρια έχασε τη ζωή της ξαφνικά από καρδιακή ανακοπή, σε σχολική εκδρομή στα Τρίκαλα. Ηταν μαθήτρια της Α’ Λυκείου από σχολείο της Αθήνας η οποία λίγο μετά τα μεσάνυχτα λιποθύμησε σε νυχτερινό κέντρο, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο των Τρικάλων και παρά τις προσπάθειες των γιατρών το κορίτσι κατέληξε.
Σύμφωνα με τη δημοσιογράφο της ΕΡΤ, Σοφία Πατραμάνη, η 15χρονη μαθήτρια έχασε τις αισθήσεις της, ενώ διασκέδαζε με συμμαθητές της, στο πλαίσιο εκδρομής, στα Τρίκαλα. Στο νοσοκομείο της πόλης μεταφέρθηκε, με ασθενοφόρο, στη 1.15 π.μ., με καρδιοαναπνευστική ανακοπή και μυδρίαση. Επί δύο ώρες, οι γιατροί προσπάθησαν να επαναφέρουν την καρδιακή λειτουργία, με όλα τα μέσα που διαθέτει η επιστήμη.
Στο νοσοκομείο έσπευσαν καθηγητές, που συνοδεύουν τους μαθητές, καθώς και ο διοικητής του νοσοκομείου. Στο ξενοδοχείο, στο οποίο διαμένουν οι μαθητές βρίσκονται από τις 9 το πρωίδύο ψυχολόγοι του Γενικού νοσοκομείου Τρικάλων για να ενημερώσουν τους συμμαθητές της 15χρονης και να τους στηρίξουν ψυχολογικά.












