Τραγωδία σε λούνα παρκ της Δανίας

Τραγωδία σημειώθηκε στη Δανία, με μια 14χρονη να χάνει τη ζωή της και ένα αγόρι 13 ετών να τραυματίζεται σε δυστύχημα σε τρενάκι λούνα παρκ.

Το δυστύχημα σημειώθηκε λίγα λεπτά πριν από τις 13.00, τοπική ώρα, όταν ένα από τα βαγόνια αποκολλήθηκε από το τρενάκι «Κόμπρα», όπως είπε ο διευθυντής του λούνα παρκ «Τίβολι Φρίχεντεν», ο Χένρικ Ράγκμποργκ Όλσεν.

«Το πίσω μέρος έσπασε και κρεμόταν από το υπόλοιπο τρενάκι», εξήγησε μιλώντας στο τηλεοπτικό κανάλι TV2.

 

Από την αποκόλληση του βαγονιού σκοτώθηκε ένα κορίτσι 14 ετών, ενώ ένα 13χρονο αγόρι τραυματίστηκε στο χέρι. Το πάρκο έκλεισε και όλοι οι επισκέπτες απομακρύνθηκαν.

Στο ίδιο τρενάκι, που φτάνει σε ύψος τα 25 μέτρα και μπορεί να αναπτύξει ταχύτητα 70 χιλιομέτρων, είχε σημειωθεί άλλο ένα ατύχημα το 2008.

Τότε, αποκολλήθηκε το μπροστινό μέρος με αποτέλεσμα να τραυματιστούν σοβαρά τέσσερα άτομα. Από την έρευνα που ακολούθησε διαπιστώθηκε ότι το ατύχημα οφειλόταν σε κατασκευαστικό λάθος.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διαβάστε ακόμη

Άλσος Περιστερίου: Δωρεάν εκδηλώσεις για όλη την οικογένεια
ΕΦΕΤ: Ανάκληση παρτίδας σαλάτας γνωστής εταιρείας
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας την Κυριακή
Έπιασε φωτιά στην Φιλοθέη Αττικής
Δύο νέες παιδικές ταινίες κάνουν πρεμιέρα στους κινηματογράφους
Νέα εποχή για τα σχολικά κυλικεία

Δείτε ακόμη

Το Summer BOOM Village Family Festival επιστρέφει
Καλοκαιρινές δράσεις στον Εθνικό Κήπο
Νέα εργαστήρια για παιδιά στο ΚΠΙΣΝ με θέμα την μεταξοτυπία
Εκπαιδευτικά εργαστήρια animation στο ΚΠΙΣΝ
Βουτιές στην Τέχνη στην Μουσική Βιβλιοθήκη
Μουσείο Τηλεπικοινωνιών του Ομίλου ΟΤΕ: Δωρεάν δράσεις για όλη την οικογένεια
Share This Post