Τι συνέβη με τους υγειονομικούς στο “Παπαγεωργίου”

Σύμφωνα με την εγκύκλιο που έχει αποσταλεί σε όλες τις υγειονομικές δομές της χώρας (Νοσοκομεία, Κέντρα Υγείας, ΤΟΜΥ), κάθε εργαζόμενος στο Ε.Σ.Υ. υποβάλλεται υποχρεωτικά σε μοριακό έλεγχο (PCR) μόλις επιστρέψει από κανονική άδεια.

Αυτό έγινε και στην περίπτωση των 6 υγειονομικών του Γενικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης “Παπαγεωργίου”, που διαγνώστηκαν θετικοί στον κορονοϊό SARS-CoV-2.

Σύμφωνα με το Υπουργείο Υγείας, οι συγκεκριμένοι υγειονομικοί υπάλληλοι προσήλθαν στο Νοσοκομείο τηρώντας όλα τα Μέτρα Ατομικής Προστασίας, έγινε η δειγματοληψία σύμφωνα με το πρωτόκολλο και παρέμειναν στο χώρο του Νοσοκομείου ώσπου να βγει το αποτέλεσμα (4 ώρες), οπότε αποχώρησαν και τέθηκαν σε κατ’ οίκον περιορισμό.

 

Διαβάστε ακόμη

SNF Nostos Run: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αθήνα
Λαγοκέφαλος: Ο χάρτης με τις περιοχές που έχει εμφανιστεί
Σταματά πριν ξεκινήσει το νέο αμφιθέατρο στο Ζάππειο
Οι “Μικροί Ιχνευτές” επιστρέφουν στην Επίδαυρο
Σιαμαία κοριτσάκια διαχωρίστηκαν μετά από επέμβαση
Δωρεάν θεατρικές παραστάσεις και δράσεις για παιδιά

Δείτε ακόμη

«Πολυάννα, το παιχνίδι της χαράς» από την Κάρμεν Ρουγγέρη
Το Summer BOOM Village Family Festival επιστρέφει
Καλοκαιρινές δράσεις στον Εθνικό Κήπο
Νέα εργαστήρια για παιδιά στο ΚΠΙΣΝ με θέμα την μεταξοτυπία
Εκπαιδευτικά εργαστήρια animation στο ΚΠΙΣΝ
Βουτιές στην Τέχνη στην Μουσική Βιβλιοθήκη
Share This Post