Στο Διβάρι της Πύλου εντοπίστηκε το 2χρονο αγοράκι που είχε απαχθεί από τον πατέρα του

Στο Διβάρι της Πύλου εντοπίστηκε από αστυνομικούς το 2χρονο αγοράκι, που είχε απαχθεί από τον πατέρα του δίνοντας τέλος στην περιπέτεια και στην αγωνία.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 40χρονος πατέρας συνελήφθη με την κατηγορία της αρπαγής ανηλίκου και χθες το μεσημέρι οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας, όπου παραπέμφθηκε να δικαστεί την Παρασκευή.

Το παιδί είναι καλά στην υγεία του και παραδόθηκε στη μητέρα του.

Η εξαφάνιση του παιδιού δηλώθηκε στις26 Αυγούστου από την Αθήνα και στις 5 Οκτωβρίου με εισαγγελική εντολή εκδόθηκε από το «Χαμόγελο του Παιδιού» Amber Alert για γονική αρπαγή του δύο ετών αγοριού.

Καθώς ο πατέρας είχε καταγωγή από χωριό της Πυλίας, υπήρξε μεγάλη κινητοποίηση από τους αστυνομικούς στη Μεσσηνία, ενώ έγινε έρευνα στο σπίτι του και αναζητήσεις για το αυτοκίνητό του.

Τελικά, το μεσημέρι της Τρίτης αστυνομικοί εντόπισαν το αυτοκίνητο στο Διβάρι και τον πατέρα με το γιο να κάνουν βόλτα στην παραλία.

Να θυμίσουμε πως σε ανακοίνωση που είχε εκδώσει το «Χαμόγελο του Παιδιού», αναφερόταν ότι στις 26/8/2023 ο πατέρας του αγοριού προέβη σε αρπαγή του, στην περιοχή της Αθήνας, χωρίς να υπάρχει σχετική δικαστική απόφαση και έκτοτε αγνοούνται. Επίσης, αναφερόταν ότι κατόπιν εισαγγελικής εντολής το «Χαμόγελο του Παιδιού» προχώρησε στην ενεργοποίηση του μηχανισμού Amber Alert Hellas, καθώς υπήρχαν ενδείξεις ότι πιθανόν η ζωή του παιδιού βρίσκεται σε κίνδυνο.

Ωστόσο σε απάντηση στη σελίδα του “Χαμόγελου του Παιδιού” ο πατέρας του 2χρονου παιδιού εξηγούσε τους λόγους που οδηγήθηκε στην πράξη του τονίζοντας ότι είχε ζητήσει βοήθεια, αλλά κανείς δεν είχε ανταποκρίθηκε.

Διαβάστε ακόμη

Ματίνα Παγώνη: «Κάντε τεστ κορονοϊού πριν φύγετε για διακοπές»
Καύσωνας: Πότε ξεκινά η υποχώρηση της θερμοκρασίας
Δανός ισχυρίζεται ότι είναι ο Μπεν
Και όμως η Hello Kitty δεν είναι γάτα
Κλειστός ο Εθνικός κήπος
Μάθημα Ηθικής για όσα παιδιά δεν διδάσκονται Θρησκευτικά

Δείτε ακόμη

“Το Όνειρο Καλοκαιρινής Νύχτας” σε καλοκαιρινή περιοδεία
Γλυπτική και σώμα: μια σύνθεση
Καλοκαίρι για παιδιά στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο
Εθνική Πινακοθήκη: Από την επιφάνεια στον χώρο
Μουσείο Μαρία Κάλλας: Δωρεάν καλοκαιρινές δράσεις για παιδιά
Meet Market: Δωρεάν δραστηριότητες για παιδιά
Share This Post