Σκορσέζε, Ίστγουντ και Κάμερον : «Οι κινηματογράφοι δεν θα επιβιώσουν από την πανδημία»

Οι παγκοσμίως γνωστοί σκηνοθέτες, Μάρτιν Σκορσέζε, Κλιντ Ίστγουντ και Τζέιμς Kάμερον, μαζί με τους ιδιοκτήτες κινηματογράφων κάνουν έκκληση να στηριχτούν οικονομικά οι κινηματογράφοι για να μπορέσουν να ανταπεξέλθουν της πανδημίας.

Συγκεκριμένα έστειλαν επιστολή στη Γερουσία και στη Βουλή των Αντιπροσώπων που υπογράφουν περισσότεροι από 70 σκηνοθέτες και παραγωγοί, μαζί με την Ένωση Ιδιοκτητών Κινηματογράφων, το Σωματείο Σκηνοθετών της Αμερικής και την Ένωση Κινηματογράφου. Ζητούν από το Κογκρέσο να ανακατευθύνει τα μη δαπανηθέντα κεφάλαια από το πακέτο βοήθειας του κορονοϊού που εγκρίθηκε νωρίτερα αυτό το έτος, ή να θεσπίσει νέες προτάσεις που θα βοηθήσουν τους κινηματογράφους να αντιμετωπίσουν τις απώλειες λόγω πανδημίας.

 

Οι κινηματογράφοι στις ΗΠΑ έκλεισαν στα μέσα Μαρτίου. Σήμερα λειτουργούν σε πολλές πόλεις με μειωμένη πληρότητα ενώ σε κάποιες άλλες δεν έχουν ανοίξει καθόλου. Και δυστυχώς δεν φαίνεται να αλλάζει αυτή η εικόνα, τους μήνες που έρχονται.

 

https://kidshub.gr/%ce%b5%cf%80%ce%af%ce%b4%ce%bf%ce%bc%ce%b1-%cf%83%cf%84%ce%bf%cf%85%cf%82-%ce%b5%cf%80%ce%b1%ce%b3%ce%b3%ce%b5%ce%bb%ce%bc%ce%b1%cf%84%ce%af%ce%b5%cf%82-%cf%84%ce%b7%cf%82-%cf%84%ce%ad%cf%87%ce%bd/

 

 

Διαβάστε ακόμη

Πάτρα: Πέθανε η 38χρονη έγκυος που υπέστη τρεις ανακοπές
Μάτι: 104 φαναράκια για τις 104 ψυχές που χάθηκαν
Έγκυος υπέστη τρεις ανακοπές και έχασε το μωρό της
Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού με καταιγίδες και μπουρίνια
ΕΦΕΤ: Ανάκληση πασίγνωστης μάρκας λαδιού
Η πρώτη τυφλή κούκλα Barbie

Δείτε ακόμη

Εργαστήριο γλυπτικής: Πλάθοντας το σώμα
“Το Όνειρο Καλοκαιρινής Νύχτας” σε καλοκαιρινή περιοδεία
Γλυπτική και σώμα: μια σύνθεση
Καλοκαίρι για παιδιά στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο
Εθνική Πινακοθήκη: Από την επιφάνεια στον χώρο
Μουσείο Μαρία Κάλλας: Δωρεάν καλοκαιρινές δράσεις για παιδιά
Share This Post