Σκορσέζε, Ίστγουντ και Κάμερον : «Οι κινηματογράφοι δεν θα επιβιώσουν από την πανδημία»

Οι παγκοσμίως γνωστοί σκηνοθέτες, Μάρτιν Σκορσέζε, Κλιντ Ίστγουντ και Τζέιμς Kάμερον, μαζί με τους ιδιοκτήτες κινηματογράφων κάνουν έκκληση να στηριχτούν οικονομικά οι κινηματογράφοι για να μπορέσουν να ανταπεξέλθουν της πανδημίας.

Συγκεκριμένα έστειλαν επιστολή στη Γερουσία και στη Βουλή των Αντιπροσώπων που υπογράφουν περισσότεροι από 70 σκηνοθέτες και παραγωγοί, μαζί με την Ένωση Ιδιοκτητών Κινηματογράφων, το Σωματείο Σκηνοθετών της Αμερικής και την Ένωση Κινηματογράφου. Ζητούν από το Κογκρέσο να ανακατευθύνει τα μη δαπανηθέντα κεφάλαια από το πακέτο βοήθειας του κορονοϊού που εγκρίθηκε νωρίτερα αυτό το έτος, ή να θεσπίσει νέες προτάσεις που θα βοηθήσουν τους κινηματογράφους να αντιμετωπίσουν τις απώλειες λόγω πανδημίας.

 

Οι κινηματογράφοι στις ΗΠΑ έκλεισαν στα μέσα Μαρτίου. Σήμερα λειτουργούν σε πολλές πόλεις με μειωμένη πληρότητα ενώ σε κάποιες άλλες δεν έχουν ανοίξει καθόλου. Και δυστυχώς δεν φαίνεται να αλλάζει αυτή η εικόνα, τους μήνες που έρχονται.

 

https://kidshub.gr/%ce%b5%cf%80%ce%af%ce%b4%ce%bf%ce%bc%ce%b1-%cf%83%cf%84%ce%bf%cf%85%cf%82-%ce%b5%cf%80%ce%b1%ce%b3%ce%b3%ce%b5%ce%bb%ce%bc%ce%b1%cf%84%ce%af%ce%b5%cf%82-%cf%84%ce%b7%cf%82-%cf%84%ce%ad%cf%87%ce%bd/

 

 

Διαβάστε ακόμη

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Παντρεύεται το καλοκαίρι στην Ελλάδα
Η παιδική ταινία “Σούπερ Μάγκι” στους κινηματογράφους
ΠΟΥ: «Ανησυχητικά» τα ποσοστά εφήβων που καταναλώνουν αλκοόλ και ηλεκτρονικά τσιγάρα
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αθήνα λόγω της Ολυμπιακής Φλόγας
Εθνικό Αστεροσκοπείο: Γιατί βάφτηκε κόκκινος ο ουρανός
Προκαλεί η ζάχαρη υπερκινητικότητα στα παιδιά;

Δείτε ακόμη

Το Summer Camp του Ναυτικού Ομίλου Βουλιαγμένης
Easter Security Challenge στο Ίδρυμα Ευγενίδου
Summer Camp στο Laf Lab
Βρες τα αυγά και οδήγησέ τα στο κάστρο
Η Επιστήμη των Βεγγαλικών
“Η Ωραία Κοιμωμένη” στο Μέγαρο Μουσικής
Share This Post