Σε χριστουγεννιάτικο χωριό μετέτρεψε το σπίτι του ένας 12χρονος

Ένα 12χρονο αγόρι, όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος επιμελήθηκε ο ίδιος τον χριστουγεννιάτικο στολισμό του σπιτιού του μετατρέποντάς το σε ένα χριστουγεννιάτικο χωριό, με πλήθος κόσμο να το θαυμάζει και να το φωτογραφίζει.

Ο λόγος για τον 12χρονο Νικηφόρο Σταύρου – Καντεράκη, από την περιοχή του Αγίου Ιωάννη στα Χανιά.

Όπως ανέφερε στο Creta24 τα Χριστούγεννα είναι μια γιορτή που του αρέσει ιδιαίτερα ενώ ανέφερε πως του πήρε δύο εβδομάδες για να στολίσει. Ο 12χρονος Νικηφόρος κατασκευάζει μόνος του φάτνες, στεφάνια, μπάλες καθώς επίσης και τα καμένα λαμπάκια!

Ασχολείται με τις κατασκευές από πολύ μικρός και όταν μεγαλώσει θέλει να γίνει διακοσμητής ή να ανοίξει ένα κατάστημα με διακοσμητικά είδη, για όλες τις γιορτές και τις εποχές. Ο Νικηφόρος βέβαια, φαίνεται πως παρά το νεαρό της ηλικίας του, έχει κάνει ήδη τα πρώτα βήματα της καριέρας του, καθώς έχει στολίσει δύο μαγαζιά στα Χανιά!

«Ο Νικηφόρος είναι ένα χαρισματικό παιδί, ταλαντούχο με δημιουργικό μυαλό. Από 2 ετών ξεκίνησε να διακοσμεί και να κάνει χειροποίητες δημιουργίες. Είμαι πολύ υπερήφανη για αυτόν. Κάθε χρόνο θέλει όλο και περισσότερα λαμπάκια. Στον ελεύθερο χρόνο του κάνει μόνο κατασκευές και χειροποίητες δημιουργίες» ανέφερε η μητέρα του Νικηφόρου, Αθηνά Σταύρου.

Διαβάστε ακόμη

“Τερατο-Μία” στους κινηματογράφους
Harvard: Πώς η υπεργονεϊκότητα σαμποτάρει τα παιδιά
«Όχι αδελφάκια, όχι τακούνια»: Η viral πρόσκληση για παιδικό πάρτι
Με βροχές και καταιγίδες η 28η Οκτωβρίου
Kαιρός: Βροχές, καταιγίδες και πτώση της θερμοκρασίας
Επίσκεψη κοινού σε πολεμικά πλοία στον Πειραιά

Δείτε ακόμη

Athens Halloween Festival 2026
Μπλιαχ: Ένα αηδιαστικά επιστημονικό Halloween
ΜΥΣΤΗΡΙΟ 2050! – Διαγαλαξιακά ταξίδια στον χρόνο
“Ταξίδι στη Σελήνη” στο Αστεροσκοπείο
Εργαστήριο για παιδιά: Μικροί αγρότες
“Ο μικρός πρίγκιπας” από την Κάρμεν Ρουγγέρη
Share This Post