Ρωσία: Οι αρχές της Μόσχας συνέλαβαν παιδιά που συμμετείχαν σε αντιπολεμικές διαδηλώσεις

Οι φωτογραφίες και βίντεο που δείχνουν μαθητές που συμμετείχαν σε αντιπολεμικές διαδηλώσεις στη Ρωσία, μέσα σε κελιά και  αστυνομικές κλούβες, κάνουν τον γύρο του κόσμου.

Στο βίντεο στο Twitter που ανέβασε το Nexta φαίνεται ένα παιδάκι να κλαίει πίσω από τα κάγκελα της φυλακής.

Ρώσος πολιτικός της αντιπολίτευσης “ανέβασε” στο διαδίκτυο φωτογραφίες της ντροπής με μικρά παιδιά να κάθονται μέσα σε αστυνομικές κλούβες.
Τα μικρά παιδιά συμμετείχαν σε αντιπολεμικές διαδηλώσεις για να σταματήσει η ρωσική εισβολή στην Ουκρανία.
Σε μία από τις φωτογραφίες απεικονίζεται ένα κορίτσι να κραδαίνει ένα πλακάτ που γράφει στα ρωσικά «Όχι πόλεμος» και γύρω από τις λέξεις, είναι ζωγραφισμένες μικρές ρωσικές και ουκρανικές σημαίες. Στα δεξιά, οι δύο σημαίες συνοδεύονται από μία μικρή ροζ καρδιά, που λέει «Ρωσία + Ουκρανία = αγάπη».
FMzkqFSXMAU4YOK
FMzkrhWWYAA7Zcn

Διαβάστε ακόμη

Να πλένουμε τα αυγά πριν τα βάλουμε στο ψυγείο;
Πέντε ταινίες με ελεύθερη είσοδο για μικρούς και μεγάλους
Η ΕΛ.ΑΣ προειδοποιεί για νέα τηλεφωνική απάτη
Έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ για τον καύσωνα
Ελληνική Πνευμονολογική Εταιρεία: Οδηγίες προστασίας από τον καύσωνα
Σαλμονέλα: Το λάθος στη συντήρηση του κοτόπουλου και οδηγίες του ΕΟΔΥ

Δείτε ακόμη

Full Moon Sleepover στο Πάρκο Νιάρχος
Η «μωβ» παιδική χαρά
Η “Οδύσσεια” του Ηλία Καρελλά ζωντανεύει στο Θέατρο Κάππα
Αστρορομποτική στο Αστεροσκοπείο Πεντέλης
«Πολυάννα, το παιχνίδι της χαράς» από την Κάρμεν Ρουγγέρη
Το Summer BOOM Village Family Festival επιστρέφει
Share This Post