Ρόδος: 14χρονος κατέγραψε σε βίντεο προσωπικές στιγμές με συμμαθήτρια του και στη συνέχεια το μοίρασε


  • Ένα τραγικό συμβάν συνέβη στη Ρόδο, στις 08 Μαρτίου, όταν ένας 14χρονος μαθητής του γυμνασίου, έχοντας σχέση με μία συνομήλική του, φέρεται να έχει καταγράψει στο κινητό του τηλέφωνο προσωπικές τους στιγμές και να τις έχει μοιράσει σε άλλους μαθητές του ίδιου σχολείου, καθώς και καθηγητές. Στην υπόθεση μάλιστα φέρεται να έχει εμπλακεί και άλλη μια μαθήτρια.

    Η 13χρονη μαθήτρια ενημέρωσε τους γονείς της για το συμβάν κι εκείνοι με τη σειρά τους την διεύθυνση του σχολείου, με αποτέλεσμα να υπάρξει παρέμβαση της Εισαγγελίας και να έχει κινηθεί η διαδικασία κατάσχεσης κινητών τηλεφώνων και ελέγχου αυτών από την Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών.

    Η Εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Ρόδου έδωσε εντολή για προκαταρκτική εξέταση προκειμένου να διαπιστωθεί αν υπήρξε διακίνηση υλικού παιδικής πορνογραφίας από πλευράς των μαθητών του γυμνασίου στη Ρόδο. Χθες Πέμπτη ήδη κλήθηκε στην Ασφάλεια ο ένας εκ των φερόμενων ως εμπλεκόμενων μαθητών. Αξίζει να σημειωθεί πως στο πλαίσιο της έρευνας έχει διοριστεί παιδοψυχίατρος-πραγματογνώμονας για να πάρει καταθέσεις από τους ανήλικους, ενώ θα κληθούν να καταθέσουν και καθηγητές.    Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

  • Γράψτε το σχόλιο σας

    Kidshub