Προβληματισμός για την επιστροφή των αδειούχων του Αυγούστου

Από τα μέχρι σήμερα δεδομένα προκύπτει ότι υπάρχει σημαντική αύξηση των κρουσμάτων στις νεότερες ηλικίες.

Σημαντικό επόμενο βήμα είναι ο σχεδιασμός των πρωτοκόλλων για όσους επιστρέφουν στη δουλειά τους από διακοπές. Οι σχετικές ανακοινώσεις, θα γίνουν τις επόμενες μέρες ύστερα από τη συζήτηση που θα γίνει στην Επιτροπή των επιστημόνων.

Το μεσημέρι της Δευτέρας, άλλωστε, εστάλη από την υπηρεσία «112» γραπτό μήνυμα με αποδέκτες κυρίως όσους επιστρέφουν από διακοπές, εφιστώντας την προσοχή στους πολίτες και καλώντας τους να τηρούν τα μέτρα προστασίας, αλλά και αν αποφεύγουν επαφές με ευπαθείς ομάδες.

112_0

Νωρίτερα σήμερα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας, υπογράμμισε ότι έχει «κλειδώσει» για τις 7 Σεπτεμβρίου το άνοιγμα των σχολείων. Είναι σε εκκρεμότητα τα μέτρα που θα τεθούν.

Διαβάστε ακόμη

Kαιρός: Βροχές, καταιγίδες και πτώση της θερμοκρασίας
Επίσκεψη κοινού σε πολεμικά πλοία στον Πειραιά
Γιατί τα παιδιά ξεσπούν συναισθηματικά μπροστά στις μητέρες τους
Νέα παιδική ταινία «Γάτες στο Μουσείο 2: Οι Θησαυροί της Αιγύπτου»
Το πρώτο παιδί που θεραπεύτηκε από θανατηφόρο καρκίνο του εγκεφάλου
Πόρισμα-Σοκ για τα σχολεία στη Γκράβα

Δείτε ακόμη

Μπλιαχ: Ένα αηδιαστικά επιστημονικό Halloween
ΜΥΣΤΗΡΙΟ 2050! – Διαγαλαξιακά ταξίδια στον χρόνο
“Ταξίδι στη Σελήνη” στο Αστεροσκοπείο
Εργαστήριο για παιδιά: Μικροί αγρότες
“Ο μικρός πρίγκιπας” από την Κάρμεν Ρουγγέρη
“Ρομπέν, η καρδιά του δάσους” στο Εθνικό θέατρο
Share This Post