Πάτρα: Νοσηλεύονται 18 ανήλικα παιδιά μετά από κατανάλωση αλκοόλ

Σοκ προκαλεί τις τελευταίες μέρες στη Πάτρα η νοσηλεία 18 ανήλικων παιδιών, μετά από κατανάλωση αλκοόλ, όπου υπάρχουν και φόβοι πως ήταν νοθευμένα. Οι γιατροί ενημέρωσαν την αστυνομία και ο φάκελος έφτασε στα χέρια εισαγγελέα.

Ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Εφετών Πατρών Γεώργιος Μπισμπίκης διέταξε τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης σχετικά με τις καταγγελίες για διακίνηση νοθευμένων ποτών σε ανήλικους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ανώτατος εισαγγελικός λειτουργός της Πάτρας ζητά από τις αρμόδιες αρχές να διερευνήσουν το ενδεχόμενο να σερβίρονται «μπόμπες» στα πάρτι που διοργανώνονται ακόμα και σε ανηλίκους, γεγονός που εγκυμονεί σοβαρούς κινδύνους για την υγεία τους.

Η Εισαγγελική Αρχή παρεμβαίνει προκειμένου να διερευνήσει αναφορές για την διακίνηση νοθευμένων αλκοολούχων ποτών, ενόψει των καρναβαλικών εκδηλώσεων που θα πραγματοποιηθούν στη Πάτρα.

 

Διαβάστε ακόμη

“Τερατο-Μία” στους κινηματογράφους
Harvard: Πώς η υπεργονεϊκότητα σαμποτάρει τα παιδιά
«Όχι αδελφάκια, όχι τακούνια»: Η viral πρόσκληση για παιδικό πάρτι
Με βροχές και καταιγίδες η 28η Οκτωβρίου
Kαιρός: Βροχές, καταιγίδες και πτώση της θερμοκρασίας
Επίσκεψη κοινού σε πολεμικά πλοία στον Πειραιά

Δείτε ακόμη

Athens Halloween Festival 2026
Μπλιαχ: Ένα αηδιαστικά επιστημονικό Halloween
ΜΥΣΤΗΡΙΟ 2050! – Διαγαλαξιακά ταξίδια στον χρόνο
“Ταξίδι στη Σελήνη” στο Αστεροσκοπείο
Εργαστήριο για παιδιά: Μικροί αγρότες
“Ο μικρός πρίγκιπας” από την Κάρμεν Ρουγγέρη
Share This Post