Πανελλήνια πρωτιά στο σκάκι για τυφλό μαθητή δημοτικού

Ένας μαθητής και μέλος του Συλλόγου Τυφλών Αργολίδας πέτυχε μια σπουδαία νίκη στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Σκακιού Τυφλών και Μερικώς Βλεπόντων.

Ο λόγος για τον Γιώργο Γαμβρουλά μαθητή του 5ου δημοτικού σχολείου Άργους ο οποίος κέρδισε τη πρωτιά στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Σκακιού Τυφλών και Μερικώς Βλεπόντων, που διεξήχθη σε κεντρικό ξενοδοχείο του Πειραιά.

Σύμφωνα με τo argolikeseidhseis.gr, η επιτυχία του παιδιού ανακοινώθηκε από την Περιφερειακή Ένωση Τυφλών Ανατολικής Πελοποννήσου και τον Σύλλογο Τυφλών Ν. Αργολίδας «Η ΙΡΙΔΑ».

Η ανακοίνωση

Η Περιφερειακή Ένωση Τυφλών Ανατολικής Πελοποννήσου και ο Συλλογος Τυφλών Ν. Αργολίδας «Η ΙΡΙΔΑ» είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν την πρωτιά και την βράβευση του μέλους μας Γιώργου Γαμβρουλά και μαθητή του 5ου δημοτικού σχολείου Άργους στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Σκακιού Τυφλών και Μερικώς Βλεπόντων, που διεξήχθη σε κεντρικό ξενοδοχείο του Πειραιά, από τον Πρόεδρο του Πανελληνίου Συνδέσμου Τυφλών Κο Δημήτριο Σιφάκη.

«Του ευχόμαστε καλή πρόοδο να έχει πάντα επιτυχίες που τόσο αξίζει και τα σκαλοπάτια της ζωής του να είναι ακούραστα!»

Διαβάστε ακόμη

Οι λόγοι που τα παιδιά καθυστερούν να πάνε για ύπνο
Γυναίκα γέννησε μέσα σε ταξί πηγαίνοντας στο μαιευτήριο
Πανσέληνος Αυγούστου: Ελεύθερη είσοδος σε αρχαιολογικούς χώρους, μουσεία και μνημεία
Λεμφικό περπάτημα στην άμμο
Ο Ολυμπος στον Κατάλογο Παγκόσμιας Κληρονομιάς UNESCO
Να πλένουμε τα αυγά πριν τα βάλουμε στο ψυγείο;

Δείτε ακόμη

Full Moon Sleepover στο Πάρκο Νιάρχος
Η «μωβ» παιδική χαρά
Η “Οδύσσεια” του Ηλία Καρελλά ζωντανεύει στο Θέατρο Κάππα
Αστρορομποτική στο Αστεροσκοπείο Πεντέλης
«Πολυάννα, το παιχνίδι της χαράς» από την Κάρμεν Ρουγγέρη
Το Summer BOOM Village Family Festival επιστρέφει
Share This Post