On line μαθήματα από το Ιδρυμα Ευγενίδου

Αν βρίσκεσαι κάπου σε αυτόν τον πλανήτη και μιλάς Ελληνικά κι είσαι μαθητής/τρια Γυμνασίου ή Λυκείου που λατρεύει τις σύγχρονες τεχνολογίες, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να επιλέξεις ένα από τα παρακάτω τέσσερα εργαστήρια:

  1. Προγραμματισμού για μαθητές/τριες Γυμνασίου και Λυκείου από το Κέντρο Επιστήμης και Τεχνολογίας του Ιδρύματος Ευγενίδου: Φτιάξε την δική σου εφαρμογή αναγνώρισης αντικειμένων μέσα από το online εργαστήριο «Μηχανική μάθηση (Machine Learning) και ΜΙΤ App inventor».
  2. Web Programming για μαθητές/τριες Γυμνασίου από το UTech Lab του Ιδρύματος Ευγενίδου: «Δημιούργησε δυναμικές web εφαρμογές».
  3. 3D Printing  για μαθητές/τριες Γυμνασίου από το UTech Lab  του Ιδρύματος Ευγενίδου: «Έλα να γνωρίσεις την τρισδιάστατη εκτύπωση».
  4. Μικροί Αρχιτέκτονες  για μαθητές/τριες Γυμνασίου από το UTech Lab του Ιδρύματος Ευγενίδου: «Σχεδίασε μία βιώσιμη πόλη (Visual Computing και αστικός σχεδιασμός)».

Διάλεξε ένα από τα cool online εργαστήρια στις νέες τεχνολογίες που διοργανώνει το Ίδρυμα Ευγενίδου. Μάθε περισσότερα εδώ, τηλεφώνησε άμεσα και κράτησε την θέση σου στα τηλέφωνα: 210 9469 662 ή 210 9469 663, Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00-15:00. Μετά την επιβεβαίωση κράτησης, θα σου στείλουν οδηγίες για να μπεις απευθείας στο μάθημα.

Έχουν ήδη προγραμματιστεί εργαστήρια σε 25 διαφορετικές ημερομηνίες, με σκοπό όλο και περισσότεροι νέοι να συμμετέχουν. Ολα τα online εργαστήρια προσφέρονται δωρεάν. Επιπλέον, είναι ολιγομελή, ώστε ο εισηγητής/τρια να έχει την δυνατότητα να παρακολουθεί την εργασία κάθε συμμετέχοντα και να αλληλεπιδρά με αυτόν σε όλη την διάρκεια του μαθήματος, μέσω της δυνατότητας κοινής χρήσης οθόνης (screen sharing).

Τον σχεδιασμό, την δημιουργία και υλοποίηση των εργαστηρίων έχει αναλάβει η task force του Ιδρύματος Ευγενίδου, μία ομάδα ειδικών από τον χώρο των φυσικών επιστημών και των νέων τεχνολογιών, που παρακολουθούν τις τρέχουσες εξελίξεις στον τομέα τους, που έχουν τις γνώσεις, την διάθεση και το μεράκι ώστε να υλοποιήσουν με επιτυχία κάθε εργαστήριο, και κυρίως μιλάνε τη δική σου γλώσσα.

Διαβάστε ακόμη

Ηλεκτρονικό Αναγνωστήριο ΕΒΕ: Δωρεάν e-books με ένα κλικ από την Εθνική Βιβλιοθήκη
«Μπλόκο» στα Social Media στα παιδιά κάτω των 15 ετών
Από τη διάγνωση στη θεατρική σκηνή: Η Χριστίνα Ντούμα και το «Theodore’s Miracle»
Η νέα παιδική ταινία “O Tad και το Μαγικό Λυχνάρι”
Onassis Mandra: Η viral εμπειρία παύσης και ηρεμίας στην καρδιά της Αθήνας
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις το Σ/Κ στην Αθήνα

Δείτε ακόμη

“Ο φίλος μου ο Φρανκενστάιν” στο Μέγαρο Μουσικής
Πού πήγαν οι νότες; στο Μουσείο Μαρία Κάλλας
«Τα Αόρατα Πράγματα»: Πρόγραμμα για παιδιά στην Εθνική Πινακοθήκη
“3-2-1 Εκτόξευση” στο Πλανητάριο
Η ΠΙΝΕΛΟΠΗ από την Παιδική σκηνή του “Από Μηχανής” θεάτρου
«Ένα ταξίδι που μας φέρνει κοντά»: Νέα εκπαιδευτικά προγράμματα στο Μουσείο Τηλεπικοινωνιών Ομίλου ΟΤΕ
Share This Post