Οκτάχρονος εγκλωβίστηκε και πνίγηκε στην αποχέτευση πισίνας

Τραγωδία σημειώθηκε χθες στην Ιταλία  όταν ένα 8χρονο αγοράκι έπεσε μέσα σε πισίνα, κατά τη διάρκεια των εργασιών συντήρησης της, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του.

Συγκεκριμένα, το αγοράκι έχασε τη ζωή του, στα ιαματικά λουτρά Κρετόνε της Ρώμης, όταν βούτηξε στην πισίνα το απόγευμα της Πέμπτης, τη στιγμή που βρισκόταν σε εξέλιξη ο καθαρισμος της εγκατάστασης. Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, βρέθηκε στον πυθμένα της πισίνας, σύρθηκε προς το σύστημα αποχέτευσης της δεξαμενής και εξαφανίστηκε μέσα στο σωλήνα.

Κάποια άτομα που βρισκόντουσαν στο σημείο εκείνη τη στιγμή, προσπάθησαν να τραβήξουν το παιδί πριν το «ρουφήξει» η αντλία, ωστόσο δεν τα κατάφεραν. Τελικά, έπειτα από επιχείρηση δύο ωρών, άντρες της Πυροσβεστικής κατάφεραν να απεγκλωβίσουν το άψυχο σώμα του.

Η υπόθεση έχει περάσει, πλέον, στα χέρια του Εισαγγελέα του Τίβολι, ώστε να διαπιστωθεί πώς βρέθηκε ο 8χρονος μέσα στο νερό την ώρα που γινόταν ο καθαρισμός. Το βασικό ερώτημα είναι αν βούτηξε από μόνος του ή αν γλίστρησε και έπεσε μέσα στην πισίνα, καθώς ήταν ήδη γνωστές οι προειδοποιήσεις από τη διεύθυνση της εγκατάστασης.

Διαβάστε ακόμη

Το νέο μάθημα που καθιερώνεται στα Δημοτικά έως το τέλος της χρονιάς
Θανάσης Βισκαδουράκης: Από μικρό παιδί κανένας δεν με πήρε αγκαλιά
Ένας 10χρονος διαρρήκτης τραυματίζεται πέφτοντας από μπαλκόνι
Ένα σημαντικό ποσοστό παιδιών δεν είναι έτοιμο για την Α΄ Δημοτικού
Τρόποι να υποστηρίξετε τα παιδιά με υψηλή ευαισθησία
Ανήλικοι πέταξαν βαρελότα σε 85χρονη

Δείτε ακόμη

Athens Urban Picnic 2025
Πρωτομαγιά στο ΚΠΙΣΝ
Πλανήτης SOS Η αποστολή των Πουλιών στον Εθνικό Κήπο
Παίζουμε Σινεμά στο Μουσείο Μπενάκη Παιχνιδιών
Χρονοταξιδιώτες: Σε ένα αρχαίο σπίτι κάτω από την Ακρόπολη
Summer camp 2025 στις Νηρηίδες
Share This Post