Οι Onirama στο Drive in Festival στη Γλυφάδα

Το συγκρότημα που αγαπούν μικροί και μεγάλοι, θα εμφανιστεί στο 1ο Drive In Φεστιβάλ την Τετάρτη 10 Ιουνίου, στις 9 το βράδυ. Στο πλαίσιο των δράσεων που ετοιμάζουν οι ONIRAMA για τα 20 χρόνια τους στο μουσικό στερέωμα, το δυναμικό συγκρότημα με frontman τον εκρηκτικό Θοδωρή Μαραντίνη θα εμφανιστεί αφιλοκερδώς στη Γλυφάδα.

Η δημοφιλής μπάντα θα δώσει μία μοναδική συναυλία που θα την απολαύσουμε από το αμάξι μας. Η Γλυφάδα βρήκε ένα ξεχωριστό τρόπο να διοργανώνει συναυλίες και θεατρικά δρώμενα με ασφάλεια και πρόκειται για τοπρώτο drive -in festival της χώρας.

Η είσοδος είναι δωρεάν και αντί εισιτηρίου θα συγκεντρωθούν τρόφιμα και φάρμακα για τις κοινωνικές δομές του Δήμου.

Για την τήρηση των μέτρων ασφάλειας οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να κάνουν πρώτα εγγραφή στο glyfada.gr/drivein. 

Εφόσον – 24 ώρες πριν από την έναρξη κάθε εκδήλωσης- οι θέσεις δεν έχουν καλυφθεί, θα γίνονται δεκτές και οι αιτήσεις επισκεπτών.

Το φεστιβάλ πραγματοποιείται στο Α Δημοτικό Στάδιο (περιοχή Γκολφ Γλυφάδας).

Διαβάστε ακόμη

Το πρώτο παιδί που θεραπεύτηκε από θανατηφόρο καρκίνο του εγκεφάλου
Πόρισμα-Σοκ για τα σχολεία στη Γκράβα
28η Οκτωβρίου: Ελεύθερη η είσοδος στα μουσεία
Έρχεται η Γιορτή του Σινεμά με εισιτήριο 3 ευρώ
Badminton Γουδή: Κατεδάφιση και ανάσα πρασίνου για την Αθήνα
Πανελλήνιος Μαθητικός Διαγωνισμός Αποταμίευσης

Δείτε ακόμη

Μπλιαχ: Ένα αηδιαστικά επιστημονικό Halloween
ΜΥΣΤΗΡΙΟ 2050! – Διαγαλαξιακά ταξίδια στον χρόνο
“Ταξίδι στη Σελήνη” στο Αστεροσκοπείο
Εργαστήριο για παιδιά: Μικροί αγρότες
“Ο μικρός πρίγκιπας” από την Κάρμεν Ρουγγέρη
“Ρομπέν, η καρδιά του δάσους” στο Εθνικό θέατρο
Share This Post