Οι “κόκκινες” περιοχές της Αττικής

Περισσότερα από τα μισά κρούσματα κορονοϊού καταγράφονται καθημερινά στην Αττική, που παρακολουθείται στενά από τους ειδικούς με έμφαση το κέντρο της Αθήνας.

Από την ανάλυση των κρουσμάτων στην Αττική, προκύπτει ότι υπάρχουν ορισμένες περιοχές με μεγαλύτερο επιδημιολογικό φορτίο, με το υπουργείο Υγείας και την Πολιτική Προστασία να έχουν ακριβή εικόνα ακόμη και για τις γειτονιές όπου καταγράφονται αυξημένα κρούσματα. Αυτή τη στιγμή οι “κόκκινες” περιοχές της Αττικής είναι: ο Δήμος Αθηναίων, ο Δήμος Πειραιά, ο Δήμος Ιλίου, ο Δήμος Αχαρνών και ο Δήμος Περιστερίου.

Στις απογευματινές ανακοινώσεις του Υπουργείου Υγείας αναμένεται να παρουσιαστεί ο χάρτης υγειονομικής ασφάλειας με τα τέσσερα επίπεδα προληπτικών μέτρων και κανόνων για κάθε περιφερειακή ενότητα της χώρας. Σε αυτή τη φάση δεν θα ανακοινωθούν νέα μέτρα. Πάντως στο τραπέζι παραμένει η «μάσκα παντού» και η πιθανή διεύρυνση του ωραρίου καταστημάτων μέχρι τη 1π.μ.

Διαβάστε ακόμη

Η παιδική ταινία “Σκυλάκια στην Όπερα” στους κινηματογράφους
Το ΙΝΚΑ καλεί τους καταναλωτές σε μποϊκοτάζ
Πραγματοποίηση 24ωρης απεργίας στις 28 Φεβρουαρίου
Τα εκπαιδευτικά προγράμματα που εισάγονται στα σχολεία
Δεκάχρονος αποκάλυψε σε έκθεση πως κακοποιείται από τους γονείς του
Η μουσική ηρεμεί το έμβρυο ακόμα και μέσα στην μήτρα

Δείτε ακόμη

Ο Νυχτερινός Ουρανός της Εθνικής Πινακοθήκης
Η “Λίμνη των Κύκνων” στο Παλλάς
Kids Running Team στο ΚΠΙΣΝ
“Παράλληλες Κίτρινες Γραμμές” στο Μουσείο Μαρία Κάλλας
“Brick & Ink!” στο Ίδρυμα Β&Ε Γουλανδρή
“Λέσχη των Παρεξηγημένων” στο Ίδρυμα Β&Ε Γουλανδρή
Share This Post