Οι 9 χώρες με απαγόρευση πτήσεων

Κλειστά θα παραμείνουν τα σύνορα για τους τουρίστες από 9 χώρες αποκάλυψε μιλώντας τον ΣΚΑΪ 100,3, ο υφυπουργός Τουρισμού Μάνος Κόνσολας. Ο κ. Κόνσολας επιβεβαίωσε τις πληροφορίες, ότι από την 1η Ιουλίου, θα υπάρχει εξαίρεση και απαγόρευση πτήσεων για κάποιες χώρες, που παρουσιάζουν αυξημένα κρούσματα κορονοϊού.

Ο υφυπουργός Τουρισμού ρωτήθηκε αν οι χώρες αυτές είναι: η Βρετανία, η Σουηδία, οι ΗΠΑ, η Ρωσία, το Ισραήλ, το Κατάρ, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, η Σαουδική Αραβία και η Βόρεια Μακεδονία και απάντησε: “Εξακολουθεί η απαγόρευση για αυτές τις χώρες, έχουν ανοίξει 38 περιορισμοί στην Ευρώπη και υπάρχουν προορισμοί που ακόμα δεν έχουμε ανοίξει. Θα εξετάζουμε το επιδημιολογικό φορτίο κάθε μέρα και θα λαμβάνουμε τις σχετικές εισηγήσεις από τους ειδικούς”.

Ο κατάλογος των χωρών οι οποίες θα παραμείνουν σε καραντίνα διαμορφώθηκε στη βάση του ποσοστού εξάπλωσης του κορονοϊού, ωστόσο θα επανεξεταστεί ανάλογα με τις εξελίξεις.

Διαβάστε ακόμη

Πενθήμερο δράσεων αλλάζει το πρόγραμμα στα Δημοτικά Σχολεία
Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για δωρεάν διανομή βιβλίων από τον ΟΠΕΚΑ
Μαρούσι: Άντρας φώναζε μέσα σε λεωφορείο κρατώντας λάμες από ψαλίδι
Βραδιές Πολιτισμού στον Κήπο του Μεγάρου
“Οι Μαλλιαροί Ντεντέκτιβ” στους κινηματογράφους
Καλοκαίρι στο ΚΠΙΣΝ

Δείτε ακόμη

Το Χωριό του Αστερίξ στο Μουσείο Μπενάκη Παιχνιδιών
“Ένα Σύννεφο που Φορούσε Παντελόνια” στην Εθνική Πινακοθήκη
“Μάμα Μία!” Εκπαιδευτικό πρόγραμμα στην Εθνική Πινακοθήκη
Ένας νέος σύγχρονος αθλητικός χώρος
Summer camp στις Νηρηίδες 2026
Πρωτομαγιά στο ΚΠΙΣΝ: Δραστηριότητες για όλη την οικογένεια
Share This Post