Ο Ιταλός πρωθυπουργός, “διαβεβαιώνει” ότι θα έρθει ο Αγ. Βασίλης φέτος

Ο 5χρονος Τομάσο έγραψε γράμμα στον Ιταλό πρωθυπουργό για να εκφράσει την ανησυχία του σχετικά με το αν ο Αγιος Βασίλης θα μπορεί να ταξιδέψει φέτος. Η Ιταλία είναι προ το πυλών για καθολικό lockdown, οπότε η απορία του μικρού Τομασο είναι απολύτως …εύλογη!

Ο Τζουζέπε Κόντε απάντησε στον μικρό αλλά και σε όλα τα παιδιά της Ιταλίας που ανησυχούν. Διαβάστε την απάντηση που ανέβασε στο Facebook.

“Ο Άγιος Βασίλης με διαβεβαίωσε ότι έχει ήδη ένα διεθνές πιστοποιητικό για ταξίδια. Μπορεί να ταξιδέψει παντού και να μοιράσει τα δώρα στα παιδιά όλου του κόσμου, χωρίς περιορισμούς. Μου επιβεβαίωσε ότι πάντα φορά μάσκα και τηρεί τις σωστές αποστάσεις για να προστατεύσει τόσο τον εαυτό του όσο και εκείνους που συναντά. Μου φαίνεται εξαιρετική η ιδέα να του αφήσεις κάτω από το δέντρο- μαζί με το ζεστό γάλα και τα μπισκότα- και ένα αντισηπτικό χεριών. Για αυτό τον λόγο, σου λέω ότι δεν χρειάζεται να γράψετε στον Άγιο Βασίλη ότι ήσασταν καλά παιδιά. Του το είπα εγώ. Του είπα ότι αυτή η χρονιά ήταν πολύ δύσκολη για την Ιταλία και ότι όλα τα παιδιά ήσασταν αξιολάτρευτα. Επίσης άκουσα ότι θες να του ζητήσεις να διώξει τον κορoνοϊό. Μην χαραμίσεις την ευκαιρία να ζητήσεις για ένα ακόμη δώρο. Εμείς οι μεγάλοι θα καταφέρουμε να διώξουμε τον κορoνοϊό, όλοι μαζί. Για να μπορείς εσύ και οι φίλοι σου σύντομα να παίζετε ελεύθεροι και πάλι και να αγκαλιάζετε τους πάντες”.

Διαβάστε ακόμη

ΕΦΕΤ: Ανακαλεί σοκολάτα γάλακτος με αμύγδαλα
Μεγάλη φωτιά στην Κηφισιά
Ανατροπή στην υπόθεση του νεκρού βρέφους στην Βραυρώνα
Έκτακτο Δελτίο Καιρού για τον καύσωνα: Σε ποιες περιοχές θα φτάσει τους 43°C
Γονείς πήγαν ανεμιστήρες σε Λύκειο για να δώσουν τα παιδιά Πανελλήνιες
Κλειστή η Ακρόπολη λόγω καύσωνα

Δείτε ακόμη

Εθνική Πινακοθήκη: Το Μουσείο Μου
Dance Art Summer Camp στη Βούλα
Εργαστήριο γλυπτικής στο ΚΠΙΣΝ
“Το Απίθανο Κοάλα” στο Cine Άλιμος
Κέντρο Τεχνών: Καλοκαιρινά εκπαιδευτικά προγράμματα με ελεύθερη συμμετοχή
Μουσικοί Αστερισμοί στο Αστεροσκοπείο
Share This Post