Μητέρα γέννησε νωρίτερα για να προλάβει ο καρκινοπαθής σύντροφός της να αγκαλιάσει το μωρό τους


 • Συγκινεί η ιστορία ενός ζευγαριού όπου μια μητέρα, η Μπέκι Χάρπερ, πήρε την απόφαση να γεννήσει 2 εβδομάδες νωρίτερα από την αναμενόμενη ημερομηνία τοκετού, προκειμένου να προλάβει να κρατήσει ο σύντροφος της το μωρό τους αγκαλιά.  Ο πατέρας του παιδιού, Τζέμι Χάντερ, πέθανε στα 38 του, χτυπημένος από καρκίνο στα νεφρά, δύο μέρες μετά τη γέννηση της κόρης του.

  Εξαιτίας του καρκίνου ο οργανισμός του Τζέιμι ήταν φανερά εξαντλημένος ενώ οι γιατροί δεν έδιναν πολύ χρόνο ζωής για τον πατέρα του παιδιού. Με αυτά τα δεδομένα η Μπέκι αποφάσισε να φέρει στη ζωή το μωρό τους νωρίτερα, τον Μαίο του 2020,  προκειμένου να δώσει τη χαρά στον Τζέιμι να κρατήσει το παιδί τους αγκαλιά.

  Ο Τζέιμι και η Μπέκι δεν ήταν παντρεμένοι και αυτό δημιούργησε πολλά προβλήματα στη μητέρα προκειμένου η κόρη της να έχει το δικαίωμα να αναγράφεται το όνομα του Τζέιμι Χάντερ ως όνομα πατρός και να φέρει η ίδια το επώνυμο του στη ληξιαρχική πράξη γέννησής της.

  Εκτός από την άσχημη ψυχολογική κατάσταση στην οποία ήταν η μητέρα που μόλις είχε χάσει το σύντροφο της, είχε να αντιμετωπίσει και ένα γραφειοκρατικό γολγοθά.  Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

 • Γράψτε το σχόλιο σας

  Kidshub