Μεταφορά αστραπή της 3χρονης που κατάπιε μπαταρία στο Παίδων

astinomia

Δραματική επιχείρηση διάσωσης στήθηκε από ομάδα της ΔΙΑΣ για τη μεταφορά ενός παιδιού μόλις 3 ετών που κατάπιε μπαταρία. Σε βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα το Mega φαίνονται οι αγωνιώδεις προσπάθειες των ανδρών της αστυνομίας να φτάσουν έγκαιρα στο νοσοκομείο για να σωθεί το παιδί.

Το 3 ετών κοριτσάκι μετέφερε η μητέρα του σε κατάσταση σοκ αρχικά στο Τζάνειο νοσοκομείο Πειραιά. Ωστόσο, κρίθηκε αναγκαία η άμεση μεταφορά του στο νοσοκομείο Παίδων Αγία Σοφία προκειμένου να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

 

Μεταφορά «αστραπή» σε 12 λεπτά

Η κατάσταση της υγείας του παιδιού ήταν τέτοια που οι άνδρες της ΔΙΑΣ μετέφεραν το κορίτσι και τη μητέρα του μέσα σε 12 λεπτά στο Παίδων, καθώς δεν προλάβαιναν να περιμένουν ασθενοφόρο.

https://www.youtube.com/watch?v=7KVMdhZ9Bak

 

Μάλιστα, ένας αστυνομικός όταν είδε πως η μητέρα ήταν σε κατάσταση σοκ αποφάσισε να οδηγήσει αυτός το αυτοκίνητό της. Συνάδελφοί του κρατούσαν το δρόμο καθαρό και συνόδευσαν το αυτοκίνητο μέχρι το Παίδων.

Διαβάστε ακόμη

ΜΚΟ εκμεταλλευόταν παιδιά με σοβαρές ασθένειες
“Τερατο-Μία” στους κινηματογράφους
Harvard: Πώς η υπεργονεϊκότητα σαμποτάρει τα παιδιά
«Όχι αδελφάκια, όχι τακούνια»: Η viral πρόσκληση για παιδικό πάρτι
Με βροχές και καταιγίδες η 28η Οκτωβρίου
Kαιρός: Βροχές, καταιγίδες και πτώση της θερμοκρασίας

Δείτε ακόμη

Athens Halloween Festival 2026
Μπλιαχ: Ένα αηδιαστικά επιστημονικό Halloween
ΜΥΣΤΗΡΙΟ 2050! – Διαγαλαξιακά ταξίδια στον χρόνο
“Ταξίδι στη Σελήνη” στο Αστεροσκοπείο
Εργαστήριο για παιδιά: Μικροί αγρότες
“Ο μικρός πρίγκιπας” από την Κάρμεν Ρουγγέρη
Share This Post