
Μαθητές κατάφεραν και έσωσαν μια μητέρα με τα δύο ανήλικα παιδιά της, καθώς σήκωσαν στον αέρα αυτοκίνητο που τους είχε παρασύρει και εγκλωβίσει κάτω από τις ρόδες του.
Σύμφωνα με πληροφορίες το περιστατικό συνέβη στις ΗΠΑ όταν η Μπρίτζετ Πόνσον έφευγε με τον 2χρονο Άρτσερ και την 3χρονη Μπράιτλι το απόγευμα της Τρίτης από το σχολείο στη Γιούτα στο οποίο εργαζόταν όταν ένας οδηγός που έκανε όπισθεν και υποστήριξε ότι τον τύφλωσε ο ήλιος δεν τους αντιλήφθηκε και τους παρέσυρε.
Μαθητές οι οποίοι βρίσκονταν στο χώρο άκουσαν φασαρία και έσπευσαν άμεσα για βοήθεια. Όταν κατάφεραν και σήκωσαν το αυτοκίνητο, ένα στέλεχος της Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ ανέσυρε τη μητέρα και τα παιδιά. Η 3χρονη κατάφερε τελικά να συρθεί μόνη της ενώ 15 δευτερόλεπτα αργότερα ο αεροπόρος έσωσε το 2χρονο αγόρι που ήταν ακόμα στην αγκαλιά της μητέρας του.
Σε αντίθεση με τα δύο παιδιά τα οποία δεν τραυματίστηκαν σοβαρά, η μητέρα τους θα χρειαστεί να υποβληθεί σε αρκετές χειρουργικές επεμβάσεις καθώς υπέστη αρκετά τραύματα στην προσπάθεια να προστατεύσει τον γιο της που είχε στην αγκαλιά της.












