Μαθητές Γυμνασίου βρήκαν πορτοφόλι με χρήματα και το παρέδωσαν στην αστυνομία

astinomia

Μαθητές της Β’ Γυμνασίου ηλικίας 13 ετών, βρήκαν πεσμένο στο δρόμο ένα πορτοφόλι γεμάτο χρήματα, και χωρίς δεύτερη σκέψη το παρέδωσαν στην Αστυνομία.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι ανήλικοι μαθητές την Κυριακή το απόγευμα, κάνοντας βόλτα στο κέντρο της Πάτρας βρήκαν πεσμένο στο δρόμο ένα πορτοφόλι που περιείχε χρήματα ύψους 700 ευρώ, τραπεζικές κάρτες και διάφορα προσωπικά έγγραφα. Χωρίς δεύτερη σκέψη  πήγαν αμέσως στο μέγαρο της Διεύθυνσης Αστυνομίας και το παρέδωσαν.

Την ώρα που οι ανήλικοι ήταν στην αστυνομία και συμπλήρωναν τα απαραίτητα έγγραφα για τη παράδοση του πορτοφολιού, ήρθε ο ιδιοκτήτης για να δηλώσει την απώλεια του. Σύμφωνα με πληροφορίες ευχαρίστησε τους ανήλικους, ενώ τους έδωσε από 50ευρώ στον καθένα.

Πηγή: Protothema.gr

Διαβάστε ακόμη

Δωρεάν Σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών στην Κηφισιά
Ανάβυσσος: 4χρονο αγόρι στη ΜΕΘ μετά από περιστατικό σε πισίνα ξενοδοχείου
Αλλαγή ώρας 2026: Πότε αλλάζει σε χειμερινή
Βρεφονηπιακός σταθμός: Απορρυπαντικό αντί για ξύδι σε φαγητό
Σχολεία 2026: Τι αλλάζει τη νέα σχολική χρονιά
Green Weekend 2026 στο ΚΠΙΣΝ

Δείτε ακόμη

What if festival
Cycladic Kids Festival 2026
Εθνική Πινακοθήκη για παιδιά
Κυριακές στο Μουσείο Μαρία Κάλλας
Κυνήγι Θησαυρού στον Κήπο του Μεγάρου
Θεατρική παράσταση για παιδιά στο Αστεροσκοπείο Αθηνών
Share This Post