Κρήτη: 47χρονη άρπαξε 7χρονο αγόρι από ξενοδοχείο

Μια 47χρονη γυναίκα συνελήφθη για την αρπαγή ενός 7χρονου αγοριού σε ξενοδοχείο στο Ρέθυμνο.

Η 47χρονη από την Λευκορωσία προσέγγισε το 7χρονο αγόρι που έπαιζε αμέριμνο και με δέλεαρ ένα αναψυκτικό το έπεισε να την ακολουθήσει στο δωμάτιό της όπου το κράτησε για περίπου μία ώρα παρά τη θέλησή του.

Όταν ξαφνικά οι γονείς αντιλήφθηκαν ότι το μικρό αγόρι δεν βρίσκεται στο οπτικό τους πεδίο, άρχισαν να τον αναζητούν.

Αφού κράτησε το 7χρονο αγόρι για περίπου μία ώρα στο δωμάτιο, η 47χρονη γυναίκα από τη Λευκορωσία έπρεπε λίγο αργότερα να επιστρέψει στο πόστο της και έτσι έφυγε από το δωμάτιο. Τότε, το αγόρι βρήκε την ευκαιρία και διέφυγε, καταφέρνοντας να βρει τους γονείς του.

Η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη της 47χρονης η οποία σύμφωνα με πληροφορίες του ekriti.gr ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς ότι δεν είχε καμία πρόθεση να πειράξει το μικρό αγόρι και πως ό.τι έκανε, το έκανε επειδή ήθελε να το προστατέψει, καθώς αγαπάει τα παιδιά.

Πάντως, από την έρευνα της Ασφάλειας Ρεθύμνου, δεν προκύπτουν ενδείξεις ότι η 47χρονη προσπάθησε να κάνει κακό στο μικρό αγόρι.

Διαβάστε ακόμη

«Μπλόκο» στα Social Media στα παιδιά κάτω των 15 ετών
Από τη διάγνωση στη θεατρική σκηνή: Η Χριστίνα Ντούμα και το «Theodore’s Miracle»
Η νέα παιδική ταινία “O Tad και το Μαγικό Λυχνάρι”
Onassis Mandra: Η viral εμπειρία παύσης και ηρεμίας στην καρδιά της Αθήνας
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις το Σ/Κ στην Αθήνα
Δήμος Κηφισιάς: Επίδομα έως 3.000€ για κάθε νέο παιδί

Δείτε ακόμη

“Ο φίλος μου ο Φρανκενστάιν” στο Μέγαρο Μουσικής
Πού πήγαν οι νότες; στο Μουσείο Μαρία Κάλλας
«Τα Αόρατα Πράγματα»: Πρόγραμμα για παιδιά στην Εθνική Πινακοθήκη
“3-2-1 Εκτόξευση” στο Πλανητάριο
Η ΠΙΝΕΛΟΠΗ από την Παιδική σκηνή του “Από Μηχανής” θεάτρου
«Ένα ταξίδι που μας φέρνει κοντά»: Νέα εκπαιδευτικά προγράμματα στο Μουσείο Τηλεπικοινωνιών Ομίλου ΟΤΕ
Share This Post