
Τον «κώδωνα του κινδύνου» για τα παιδιά και τον κοροναϊό έκρουσε ο καθηγητής Πνευμονολογίας Θεόδωρος Βασιλακόπουλος δίνοντας συγκεκριμένα στοιχεία σχετικά με τις εισαγωγές των παιδιών στις ΜΕΘ.
«Έχουμε χάσει τρία ελληνόπουλα μέχρι στιγμής και κάθε βδομάδα ένα παιδί είναι σε ΜΕΘ», τόνισε χαρακτηριστικά o κ. Βασιλακόπουλος. Ο καθηγητής εξήγησε πως τα παιδιά είναι μεν πιο ανθεκτικά από τους ενήλικες και τους ηλικιωμένους, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν κινδυνεύουν.
Είπε, μάλιστα, χαρακτηριστικά πως «αν θέλουμε να προστατέψουμε τα παιδιά μας πρέπει να εμβολιαστούμε όλοι οι ενήλικες και έπειτα να εμβολιάσουμε τα παιδιά μας».
https://kidshub.gr/medical/%ce%b5%ce%bc%ce%b2%cf%8c%ce%bb%ce%b9%ce%bf-pfizer-%ce%b4%ce%b9%ce%b1%ce%b8%ce%ad%cf%83%ce%b9%ce%bc%ce%bf-%cf%83%ce%b5-%cf%87%ce%b1%ce%bc%ce%b7%ce%bb%cf%8c%cf%84%ce%b5%cf%81%ce%b7-%ce%b4%cf%8c%cf%83/












