Μωρό 10 μηνών πνίγηκε από τροφή και μεταφέρθηκε στην Αθήνα

Στιγμές αγωνίας εκτυλίχθηκαν στη Ρόδο, όταν μωρό 10 μηνών πνίγηκε από τροφή, προκαλώντας μεγάλη κινητοποίηση των υγειονομικών αρχών και των διασωστικών δυνάμεων.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το μωρό παρουσίασε σοβαρή αναπνευστική δυσχέρεια κατά τη διάρκεια του γεύματος, με τους οικείους του να ειδοποιούν άμεσα το ΕΚΑΒ. Το μωρό μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου, όπου οι γιατροί προχώρησαν στις απαραίτητες ενέργειες για τη σταθεροποίηση της κατάστασής του.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το βρέφος -λόγω της κατάστασής του- μεταφέρθηκε στο Θριάσιο νοσοκομείο, το πλησιέστερο νοσηλευτικό ίδρυμα στο αεροδρόμιο της Ελευσίνας, από όπου πραγματοποιούνται οι αεροδιακομιδές.

Μέχρι στιγμής δεν έχει εκδοθεί επίσημη ενημέρωση για την πορεία της υγείας του, ενώ οι γιατροί παραμένουν επιφυλακτικοί έως ότου ολοκληρωθούν οι απαραίτητες εξετάσεις και εκτιμηθεί πλήρως η κατάστασή του.

Οι αρμόδιες αρχές αναμένεται να προχωρήσουν σε νεότερη ενημέρωση όταν υπάρξουν περισσότερα στοιχεία για την εξέλιξη της υγείας του βρέφους.

 

Διαβάστε ακόμη

Κολυδάς: «θερμή ανωμαλία» και ασυνήθιστα υψηλές θερμοκρασίες
Γιατί το καλοκαίρι κάνει τα παιδιά πιο ευέξαπτα
ΚΠΙΣΝ: Full Moon Film Marathon
ΕΟΔΥ: Περιμένουμε κορύφωση του ιού του δυτικού Νείλου
Κλειστά πάρκα και άλση λόγω ανέμων και κινδύνου φωτιάς
1 στα 2 παιδιά κάτω των 5 ετών καταναλώνει καφεΐνη καθημερινά

Δείτε ακόμη

“Ρεμπέτικο για Παιδιά” στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά
Λυρική Σκήνη: Ο Καραγκιόζης Ριγολέττος
Full Moon Sleepover στο Πάρκο Νιάρχος
Η «μωβ» παιδική χαρά
Η “Οδύσσεια” του Ηλία Καρελλά ζωντανεύει στο Θέατρο Κάππα
Αστρορομποτική στο Αστεροσκοπείο Πεντέλης
Share This Post