Κηφισιά: Ανήλικα κορίτσια επιτέθηκαν και λήστεψαν ένα 15χρονο κορίτσι

Με τα περιστατικά επίθεσης σε βάρος ανηλίκων συνεχώς να αυξάνονται, ακόμη ένα ήρθε στο φως της δημοσιότητας, αυτή τη φορά στη Κηφισιά με θύμα ένα 15χρονο κορίτσι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το περιστατικό συνέβη το βράδυ του περασμένου Σαββάτου (14/10) στην συμβολή της λεωφόρου Κηφισίας με την οδό Παναγίτσας στην Κηφισιά.

Συγκεκριμένα μια ομάδα ανήλικων κοριτσιών προσέγγισαν δύο ανήλικα κορίτσια και αφού χτύπησαν με γροθιές και κλωτσιές την μια εξ΄ αυτών, της αφαίρεσαν χρηματικό ποσό και διέφυγαν.

Μετά από έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Κηφισιάς, συνελήφθη μία από τις δράστιδες ηλικίας 16 ετών, ενώ όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία, συνελήφθη σήμερα ακόμα ένα ανήλικο κορίτσι, ηλικίας 15 ετών, που φέρεται να συμμετείχε στην επίθεση.

Διαβάστε ακόμη

Ο Ολυμπος στον Κατάλογο Παγκόσμιας Κληρονομιάς UNESCO
Να πλένουμε τα αυγά πριν τα βάλουμε στο ψυγείο;
Πέντε ταινίες με ελεύθερη είσοδο για μικρούς και μεγάλους
Η ΕΛ.ΑΣ προειδοποιεί για νέα τηλεφωνική απάτη
Έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ για τον καύσωνα
Ελληνική Πνευμονολογική Εταιρεία: Οδηγίες προστασίας από τον καύσωνα

Δείτε ακόμη

Full Moon Sleepover στο Πάρκο Νιάρχος
Η «μωβ» παιδική χαρά
Η “Οδύσσεια” του Ηλία Καρελλά ζωντανεύει στο Θέατρο Κάππα
Αστρορομποτική στο Αστεροσκοπείο Πεντέλης
«Πολυάννα, το παιχνίδι της χαράς» από την Κάρμεν Ρουγγέρη
Το Summer BOOM Village Family Festival επιστρέφει
Share This Post